Τρίτη 5 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΒΕ
Αγωνιστικό μήνυμα

Δυναμικό και αγωνιστικό "παρών" έδωσαν οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ στην 18η Συνδιάσκεψη των συνταξιουχικών οργανώσεων ΤΕΒΕ Μακεδονίας - Θράκης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΤΕΒΕ Νομού Θεσσαλονίκης, Απ. Κυπραίος,αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι και τόνισε πως οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, που έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Νοέμβρη θα συμμετέχουν δυναμικά, όπως πάντα, και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να ανατραπεί η εχθρική πολιτική της κυβέρνησης. "Προσπαθούν, τόνισε, να κλείσουν τις "μαύρες τρύπες" της χρεοκοπημένης οικονομίας, αρπάζοντας το πενιχρό εισόδημα των χαμηλοσυνταξιούχων. Τα ΕΚΑΣ, πρόσθεσε, δεν ήταν παρά ένα προεκλογικό τέχνασμα του ΠΑΣΟΚ για την υφαρπαγή ψήφων".

Ο πρόεδρος της ΠΟΣ - ΤΕΒΕ, Χρ. Τριάντης, κάλεσε όλες τις οργανώσεις των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ της Βόρειας Ελλάδας να συντονίσουν και να οργανώσουν όσο μπορούν καλύτερα τον αγώνα.

Στη συνδιάσκεψη παραβρέθηκε κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Κατσαρό,μέλους της ΚΕ του Κόμματος, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων και τόνισε πως μόνο αγωνιστικά μπορεί να αντιμετωπιστεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ