Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΝΕ
Οχι σε όλα τα ναρκωτικά

Μια απαραίτητη απάντηση προς την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" έστειλε χτες η ΚΝΕ, με αφορμή ρεπορτάζ για το πρόβλημα των ναρκωτικών, όπου αναφερόταν ότι όλες οι πολιτικές νεολαίες συμφωνούν στη νομιμοποίηση της κάνναβης. Η επιστολή έχει ως εξής:

"Κ. Διευθυντή, στο αφιέρωμα της εφημερίδας σας για τα ναρκωτικά, με τίτλο: "Ναρκωπανικός Κάνναβη: Πιο επικίνδυνη η ποινικοποίησή της" στο φύλλο της 2 του Νοέμβρη, αναφέρεται ότι όλες οι πολιτικές νεολαίες της χώρας μετέχουν στην κοινή επιτροπή για τα ναρκωτικά και συμφωνούν στη νομιμοποίηση της κάνναβης.

Με αφορμή αυτό σας πληροφορούμε, αν και είναι γνωστό, ότι η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας:

1. Είναι κατηγορηματικά αντίθετη με όλα τα ναρκωτικά και τους ψεύτικους παραδείσους που "προσφέρουν" στους νέους ανθρώπους.

2. Είναι αντίθετη με τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και την τεχνητή διάκρισή τους σε δήθεν "ήπια" και δήθεν "σκληρά".

3. Δε συμμετέχει στην επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν οι άλλες πολιτικές νεολαίες, γιατί οι θέσεις αυτής της επιτροπής αποτελούν συμβιβασμό με τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών.

Παρακαλούμε προς χάριν της αντικειμενικής πληροφόρησης των αναγνωστών σας και της ευαισθησίας σας απέναντι στη διάδοση των ναρκωτικών ουσιών, να δημοσιεύσετε την επιστολή αυτή στην εφημερίδα σας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ