Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξανάκλεισαν το δρόμο στα Πεύκα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό το δρόμου έξω από την Κοινότητα Πεύκων (Ρετζίκι) προχώρησαν χτες το πρωί γονείς και μαθητές διεκδικώντας από τη Νομαρχία να λύσει άμεσα το πρόβλημα μεταφοράς των παιδιών στο σχολείο τους που βρίσκεται στο Ασβεστοχώρι. Οπως δηλώνουν, σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα, την Παρασκευή θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του περιφερειακού κόμβου.

Οι μαθητές καθημερινά μεταφέρονται στο σχολείο με λεωφορεία του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν και τους επιβάτες για το Νοσοκομείο "Παπανικολάου", με αποτέλεσμα να φτάνουν στο χώρο γεμάτα και να μην μπορούν να τους πάρουν. Ετσι πολλές φορές φτάνουν καθυστερημένα στο σχολείο και παίρνουν απουσίες. Εδώ και δύο χρόνια γίνονται παραστάσεις, τόσο στη Νομαρχία, όσο και στον ΟΑΣΘ, προκειμένου να δρομολογηθεί λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών, όμως ακόμη δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα.

Μιλώντας στο "Ρ" το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων, κ. Ταγάρας, δήλωσε πως οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δοθεί οριστική λύση από τη Νομαρχία. "Καθημερινά θα κλείνουμε το δρόμο απροειδοποίητα και αν μέχρι την Παρασκευή δεν αντιμετωπιστεί, θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμό του κόμβου στον περιφερειακό δρόμο. Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου που ταξιδεύει προς το νοσοκομείο καθώς και από τους εργαζόμενους, όμως κάτω από την ανάγκη να μπορούν τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα, δεν έχουμε άλλο τρόπο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ