Τετάρτη 27 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Μεσσηνίας πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη εκδήλωση στη Λευκοχώρα στις 7 μ.μ. με τον Στ. Βαμβέτσο.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Κρήτης καλεί σήμερα Τετάρτη,στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη), σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα την εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και το πρόγραμμα δράσης.
  • Η ΝΕ Χίου καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, που κατάγονται από τη Χίο και ζουν στην περιοχή της πρωτεύουσας, σε σύσκεψη την Παρασκευή 29 Νοέμβρη,στις 6 μ.μ., στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη), για τη συγκρότηση Επιτροπής Ετεροδημοτών από τη Χίο.
  • Η ΚΟΒ Ανω Ιλισίων διοργανώνει το Σάββατο 30 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της (Σειλιστρίας 9, 5η στάση) συζήτηση, με θέμα "Μέση Ανατολή, ΗΠΑ - ΝΑΤΟ: Ζυμώσεις και στρατηγικές σκέψεις".Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ Θ. Παπαρήγας.
  • Η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Νίκαιας ανακοινώνει ότι ο τυχερός λαχνός της λαχειοφόρου αγοράς, που έκανε για την κλήρωση ενός κλιματιστικού μηχανήματος, είναι ο 145.Ο κάτοχος του λαχνού αυτού πρέπει να προσέλθει μέχρι τις 28 Δεκέμβρη από τα γραφεία της ΚΟΒ (Τερψιθέας 6, τηλ. 4952146) για να παραλάβει το κλιματιστικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ