Τετάρτη 27 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστικές νίκες σε "Ευαγγελισμό" και Κρατικό Νίκαιας

Για τρίτη κατά σειρά φορά οι γιατροί του "Ευαγγελισμού" εξέλεξαν ως εκπρόσωπό τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου τον καρδιολόγο Φώτη Καρδαρά,που είναι γνωστός στο ιατρικό κίνημα για τους αγώνες του μέσα από τις γραμμές της "Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Γιατρών".Αναπληρωματικός του Φ. Καρδαρά εξελέγη ο γιατρός Γ. Κωνσταντίνου.

Το ψηφοδέλτιο του Γ. Καρδαρά συγκέντρωσε 217 ψήφους έναντι 206 του άλλου ψηφοδελτίου.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Υγειονομικών" (ΔΕΥ) στις εκλογές για ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Οι εργαζόμενοι έδειξαν χτες την εμπιστοσύνη τους στις συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις της ΔΕΥ και έδωσαν απάντηση στις μεθοδευμένες, απεργοσπαστικές πράξεις της ηγεσίας της κυβερνητικής παράταξης, αναδεικνύοντας εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του Νοσοκομείου την Ελένη Ηλιοπούλου από τη ΔΕΥ. Αναπληρώτρια εξελέγη η Γεωργία Ξένου.Ειδικότερα, έγιναν οι επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων παρατάξεων, της ΔΕΥ και της ΠΑΣΚΕ, στις προηγούμενες εκλογές. Ψήφισαν 674 άτομα, υπήρξαν πέντε άκυρα και 51 λευκά ψηφοδέλτια. Η ΔΕΥ ήρθε πρώτη με 322 ψήφους, ενώ η ΠΑΣΚΕ έλαβε 296 ψήφους. Στον πρώτο γύρο των εκλογών είχαν ψηφίσει 572 άτομα. Η ΔΕΥ είχε πάρει 164 ψήφους, η ΠΑΣΚΕ 241 και η ΔΑΚΕ 107 ψήφους.

  • Χτες, έγιναν επαναληπτικές εκλογές και για την ανάδειξη εκπροσώπου των γιατρών στο ΔΣ του Κρατικού Νίκαιας. Εξελέγη ο εκπρόσωπος της "Ανεξάρτητης Κίνησης".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ