Πέμπτη 28 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρελαθήκαμε τελείως;

Ενας αναγνώστης μας, που υπογράφει ως "Ο νέος Ιατρός Ν. Μ." έστειλε το εξής σχόλιο:

Ολος ο κόσμος των ΜΜΕ έχει παραδοθεί σε ένα παραλήρημα ναρκολαγνείας, μεθαδονοπληξίας, καλλιστειομανίας, ομοιοπαθητικοανησυχίας, παρκομετρολογίας, φορο - αηδίας, καθώς και έντονης ανησυχίας για το πόσο έτοιμη είναι η "αφρικανική" μας χώρα να φιλοξενήσει (και μέσω αυτών να "φιλομασήσει") τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ξαφνικά όλοι έμαθαν πως στην Ελλάδα της σύγκλισης του 2000 υπάρχουν ναρκωτικά και μάλιστα "σκληρά" όπως τα λένε οι νέου τύπου "προμότερς" των καναλιών, λες και τα ναρκωτικά χωρίζονται σε "λάιτ", "ούλτρα λάιτ", "έξτρα λάιτ" και "ούλτρα έξτρα λάιτ". Μα καλά έχουμε τρελαθεί τελείως;

***

Βγαίνει ο κάθε άσχετος και με το μανδύα του "σοφού επιστήμονα" και το "ίματζ" της "νέας διορατικής και εκσυγχρονιστικής πολιτικής", προσπαθεί να μας πει πως η αποποινικοποίηση της χρήσης και το πρόγραμμα μεθαδόνης είναι η μόνη σίγουρη λύση. Καλά, αυτές οι προτάσεις ούτε νέο απορρυπαντικό να ήταν, 29 κατασκευαστές των "μίντια" και τα τσιράκια τους στην πολιτική, σας προτείνουν: Πάρτε λίγο χασισάκι να σας γιάνει το κεφαλάκι. Οπως λένε πάρτε λίγο μπουτάκι και μια Μις Κόσμος, γιατί εμείς λέμε να πάρουμε κάτι οπλάκια από το ΝΑΤΟ, "φάτε" λίγο Μιμή, γιατί εμείς λέμε να φάμε μερικά τρισ. από τους φόρους στους μικρομεσαίους και τους συνταξιούχους, δείτε λίγο Τράγκα γιατί αν ξυπνήσετε, εμάς μας έφαγε η "μαρμάγκα".

Εμείς οι νέοι απαντάμε σε όλους αυτούς τους κομπραδόρους και αναίσχυντους "έχοντες και κατέχοντες" την εξουσία, πως και θέλουμε και μπορούμε να αντισταθούμε.

***

Ψυχάρη εσείς, στο Αγιο Ορος, συλλαλητήριο εμείς ενάντια στο κατεστημένο των ΜΜΕ και του Τύπου, νέο φορομπηχτικό και ληστρικό προϋπολογισμό εσείς, μαζικό και ισχυρό στη βάση συνδικαλιστικό κίνημα εμείς, σκληρά - μαλακά εσείς, θέατρο, κινηματογράφο, αθλητισμό και φεστιβάλ της ΚΝΕ εμείς, "πρόγραμμα μεθαδόνης" εσείς, πρόγραμμα ενημέρωσης και πάλης ενάντια στα ναρκωτικά εμείς. Και για να δούμε στο τέλος, ποιος θα βγει νοκ - άουτ;

Προσέξτε γιατί αν εσείς κύριοι της εξουσίας "το παίζετε τρελοί" και μας πουλάτε "Κλικ" και "Νίτρο", εμείς είμαστε "μουρλοί" με τη ζωή και το μέλλον μας και θα σας "πουλήσουμε" αγώνες και αντίσταση.

Ο νέος Ιατρός

Ν. Μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ