Παρασκευή 29 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Σε αναζήτηση προπονητή

Προπονητής υπό προθεσμία ο Γκίντερ Μπένγκστον

Η καρέκλα του Γκίντερ Μπένγκστον τρίζει πλέον επικίνδυνα στον ΠΑΟΚ. Το κλίμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα, κάθε άλλο παρά καλό είναι για τον Σουηδό τεχνικό που μάλλον μετράει ώρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση του Γιώργου Καλύβα μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, πήρε εν θερμώ την απόφαση να απολύσει τον Μπένγκστον μετά το τέλος του αγώνα. Χτες όμως με νέα απόφαση, του δίνει πίστωση χρόνου μέχρι το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κ. Καλύβα: "Ο προπονητής θα διατηρηθεί στη θέση του μέχρι την Κυριακή. Δεν ξέρω από τώρα να σας πως για το μέλλον του στην ομάδα. Ολα είναι ρευστά. Δεν αρκεί μόνο το καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ αλλά και το πώς θα στήσει την ομάδα".

Οπως γίνεται αντιληπτό, η διοίκηση του δικεφάλου δεν αρκείται στις υπάρχουσες λύσεις αντικατάστασης του κόουτς και δε θέλει να κάνει καμία κίνηση που θα χαρακτηριζόταν βεβιασμένη. Ετσι η λύση Κώστα Ιωσηφίδη θα πρέπει να θεωρείται προσωρινή, αφού η απειρία του 44χρονου παλιού παίκτη στη μεγάλη κατηγορία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Στο μεταξύ ο Μπένγκστον σε ερώτηση για το αν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έκανε τον... ανήξερο: "Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα προετοιμάσω καλύτερα την ομάδα για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ