Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ συμβουλές προς τους καταναλωτές, για τις μέρες των γιορτών, δίνει η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών, όταν αγοράζουν τρόφιμα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με τις γιορτές (σελίδα 17).

ΟΥΤΕ κατά παραγγελία του Κλίντον να ήταν αυτή η έκθεση του διεθνούς Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασία και Ανάπτυξης, η οποία δημοσιεύτηκε χθες στο Παρίσι: "Ανάπτυξη με ανεργία"! (σελίδα 20).

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Ανεβαίνει το θερμόμετρο. Χωρίς καμία αλλαγή θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα επέκτασης των εβραϊκών οικισμών στα κατεχόμενα εδάφη. Αυτό αποφάσισε, χτες, το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο (σελίδα 22).

"ΛΕΜΕ ΝΑΙ σε μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά. Λέμε ΟΧΙ σε μια κοινωνία με ελεύθερα τα ναρκωτικά", ήταν το μήνυμα της έκτακτης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών (σελίδα 25).

ΜΕΓΑΛΗ απώλεια για τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο είναι ο θάνατος του μεγάλου Ιταλού ηθοποιού Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, χτες, στο σπίτι του στο Παρίσι, σε ηλικία 72 χρόνων (σελίδα 29).

ΜΕΡΕΣ διακοπών και γιορτών. Μέρες χαράς και παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους. Καραγκιόζης, γιορταστικές εκδηλώσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τη συντροφιά σας (σελίδα 30).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πολιτιστική Πρωτεύουσα 1997: Μεγαλοστομίες το ...έργο της κυβέρνησης. Προκλητική φιέστα υπουργών για να ανακοινώσουν ότι ούτε το 20% των έργων δεν είναι ακόμη έτοιμο (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ