Τρίτη 24 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
"Ζητείται αυτοσυγκράτηση"

Ο Π. Ραβούσης σε ρόλο πυροσβέστη παίρνει θέση για τη διαμάχη Τροχανά - φιλάθλων

Αν και 42 χρονών, ο Π. Ραβούσης αναγκάζεται να προσβλέπει στον... Αϊ -Βασίλη. Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ζήτησε αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα. Μάλλον όμως η πραγμάτωση της επιθυμίας του θ' αποδειχτεί... αγιοβασιλιάτικη. Ο Μ. Τροχανάς έβαλε πωλητήριο στις μετοχές του (ζητάει περίπου 3 δισ. δρχ., χωρίς όμως ανταπόκριση) και στην κόντρα διοίκησης -οπαδών το μόνο νέο είναι η... προσαρμογή της στο πνεύμα των ημερών.

Ο τεχνικός του "δικεφάλου" προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις και ισορροπίες, κάλεσε όμως τους οπαδούς να γίνουν ρεαλιστές: "Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στη Ν. Φιλαδέλφεια δεν είναι οι ιδανικότερες στην ομάδα. Ο κ. Τροχανάς αγόρασε την ΑΕΚ, δεν του τη χάρισε κανείς και τώρα συζητάει την πώληση.

Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Αν δεν υπάρξει λύση, ο κόσμος πρέπει να σταματήσει. Ετσι όπως είναι τώρα ο κ. Τροχανάς πολύ δύσκολα θα δώσει λεφτά. Εγώ έχω ζητήσει ενίσχυση, ποιος θα την κάνει; Οι φίλαθλοι θέλουν το καλό της ΑΕΚ, έχουν απαιτήσεις. Οι στόχοι υλοποιούνται όταν τα προβλήματα είναι λυμένα. Για να φτάσουμε ψηλά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, μόνο τότε είμαστε δυνατοί και μας υπολογίζουν όλοι. Αντίπαλοι και κάποιοι άλλοι (...)".

Ο Π. Ραβούσης γνωστοποίησε πως έχει ζητήσει δύο παίχτες "ίσως Ελληνες, ίσως κοινοτικούς", δε θέλησε όμως να πει περισσότερα αφού "είναι συγκεκριμένες οι θέσεις αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν. Αν μιλήσω ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα". Η τρίτη "αναγκαστική" μετεγγραφή αφορά τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ο Β. Καραγιάννης ζήτησε να φύγει, αρνήθηκε να παίξει προχτές και ο τεχνικός δεν τον υπολογίζει πλέον. Εχει στο μυαλό του δύο παίχτες.

Οταν ρωτήθηκε αν υφίσταται πρόβλημα με τον Νικολαϊδη εμμέσως πλην σαφώς απάντησε καταφατικά: "Δεν πρέπει να μιλήσουμε ατομικά, ίσως κάνουμε κακό. Ο,τι είναι το συζητάμε μεταξύ μας και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε"... Η κίτρινη (6η) δε θα στοιχίσει οικονομικά στον Κασάπη γιατί αναγνώρισε το λάθος του. Ρόλο ίσως έπαιξε και η απόδοσή του σε μια νέα θέση (χαφ). Ο Ραβούσης έμεινε ικανοποιημένος, όπως και από τους Μαχαιρίδη, Καρτάλη.

Τα παραπάνω, καθώς και το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη όπου η ΑΕΚ θα έχει αρκετές ελλείψεις, εξηγούν γιατί ο "κιτρινόμαυρος" προπονητής θεωρεί "πως η διακοπή θα είναι ευεργετική για την ομάδα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ