Τρίτη 24 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Χαρούμενες γιορτές!

Οι τέσσερις πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα (Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΦΗ) κέρδισαν και θα κάνουν καλά Χριστούγεννα. Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν οι 4 πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α Εθνικής, αφού στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής (καθόλου γρουσούζικη) κέρδισαν και έτσι η κατάσταση στην κορυφή έμεινε αμετάβλητη.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέτυχε δύσκολη νίκη 1-0 σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Καραπιάλης ήταν αυτός που λύτρωσε τους γηπεδούχους. Ο δικέφαλος έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Καρδιτσιώτη Χατζή που ακύρωσε κανονικό γκολ του Καπετανόπουλου ως οφσάιντ.

Στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός έσπασε μια δυσμενή παράδοση 4 χρόνων. Οι παίκτες του Βέλιμιρ Ζάετς είχαν κέφια και φιλοδώρησαν με τρία γκολ (3-1) τους Θρακιώτες και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από τους ερυθρόλευκους.Ο ΟΦΗ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία και στην Εδεσσα. Το συγκρότημα του Εγκε Γκέραρντ κέρδισε 2-1 και έτσι είναι στη δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΟ.

Η ΑΕΚ τα χρειάστηκε στο Νίκος Γκούμας. Η Βέροια προηγήθηκε με τον Προτάσοφ, όμως σε πέντε λεπτά η Ενωση πήρε κεφάλι στο σκορ και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς με το εύκολο 3-1. Πάντως οι Μακεδόνες φωνάζουν δικαιολογημένα για γκολ που δεν "είδε" ο Λάτσιος, αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή της εστίας του Ατματζίδη...

Ο Πανηλειακός του Βασίλη Δανιήλ πάει από το καλό στο καλύτερο. Νίκησε 2-0 και τον Απόλλωνα και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Εξαιρετική είναι και η πορεία της Καβάλας. Με το ίδιο σκορ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιωνικού και είναι επίσης σε υψηλή θέση.

Η Παναχαϊκή του Ανδρέα Μιχαλόπουλου "σκόνταψε" στην Πάτρα, αφού κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο είναι ψυχωμένο Ηρακλή, που δείχνει σημεία ανάκαμψης μετά την πρόσληψη του Αλκέτα Παναγούλια.

Επιτέλους νίκη και για τον Αρη. Οι παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου επικράτησαν 2-0 της ουραγού Καστοριάς με τέρματα του νέου αίματος, Πανόπουλου και Λιολίδη.

Τέρματα (1-1) και βαθμούς μοιράστηκαν στο Βύρωνα Αθηναϊκός και Καλαμάτα. Οι "λόρδοι" προηγήθηκαν με τον Ρουτζιέρη, όμως η μαύρη θύελλα μίλησε τελευταία, αφού ισοφάρισε δυο λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα με περιπετειώδες γκολ του αρχηγού Δέδε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ