Τρίτη 24 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ωρα για μεταγραφές

H παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να βρίσκει χαμογελαστούς τους "ερυθρόλευκους", έστω και αν η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν αρκετή δύσκολη, πλην όμως, υπερπολύτιμη. Από εδώ και πέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέπτονται πώς θα ενισχυθεί η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ο Μπάγεβιτς μπορεί να τηρεί σιγήν ιχθύος, όμως προχτές έδωσε το έναυσμα για επικείμενες μεταγραφές στο λιμάνι. Φυσικά δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όμως ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί και από την εγχώρια και από την ξένη αγορά. Περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε τις προσεχείς μέρες όταν ο Ντούσκο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς βγήκε χτες από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και από την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα κινησιοθεραπείας. Οπως είναι γνωστό, ο Σέρβος που εγχειρήθηκε στο γόνατο θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για 4 μήνες (ουσιαστικά χάνει τη φετινή σεζόν).

Πάντως η μοναξιά της κορυφής δίνει την ευκαιρία στους Πειραιώτες να περάσουν πιο χαρούμενα και ξεκούραστα Χριστούγεννα. Ο Μπάγεβιτς έδωσε χτες τέσσερις μέρες ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις από την ερχόμενη Παρασκευή. Φυσικά ακολουθεί και η διακοπή για την Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια έρχεται το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ