Σάββατο 28 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστικά μετά... μουσικής

Εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών αλλά και μουσικά δρώμενα φιλοξενεί η Ενωση Πτυχιούχων Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο κτίριό της στην Πλάκα (Θρασυβούλου και Πανός 19). Απόψε, εμφανίζεται ο Πέτρος Δουρδουμπάκης,στις 3/1 οι "Συνήθεις Υποπτοι",στις 4/1 ο Χάικ Γιατζιτζιάν,στις 10/1 έθνικ από τους "Σιπάν",φλαμέγκο από τους "Ρομάνι" στις 11/1, η Κρίστυ Στασινοπούλου εμφανίζεται στις 17/1, ενώ η Σοφία Νοητή στις 18/1. Εθνικ, λάτιν και τζαζ στις 25/1 με τον Σταύρο Παπασταύρου,ενώ τις εκδηλώσεις θα κλείσει την 1η Φλεβάρη ο Χρήστος Τσιαμούλης.

Μέχρι τότε θα λειτουργούν εκθέσεις ζωγραφικής, αλλά και κατασκευών. Συγκεκριμένα: μέχρι 19/1 εκθέτει η ζωγράφος Αγγελική Μανδράλη και η Δώρα Καραγκούνη,η οποία παρουσιάζει κατασκευές. Από 24/1 έως 9/2 θα λειτουργεί η κοινή έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Γλύκα και της Ελένης Καζιάνη.

  • Η "Σπυριδούλα",το ιστορικό συγκρότημα της ροκ, θα βρεθεί αύριο στις 11 το βράδυ, στο Μπαρ των Ασωμάτων (Αγ. Ασωμάτων 43, Θησείο). Ανανεωμένο, με νέα μέλη, βρίσκει τον τρόπο να μη χάνει την επαφή με την εποχή του, παρουσιάζοντας μία παράσταση γεμάτη φρεσκάδα, που αφήνει ταυτόχρονα να φανεί η μεγάλη ικανότητα και εμπειρία του.
  • Οι "Ρεμπέτες του Ντουνιά" τραγουδούν απόψε προπολεμικά ρεμπέτικα για τους πιστούς του είδους, στο "Μαχάρι" (Ζωοδ. Πηγής 125 και Κομνηνών, Νεάπολη).
  • Τέλος, αν σας ενθουσιάζει η ζωντανή μουσική και συγκεκριμένα η ροκ, στο μουσικό χώρο "Αν",αύριο φιλοξενούνται οι "Τρέιντ Μαρκ" για να σας παρουσιάσουν την καινούρια τους δουλιά.
  • Στο "Φούρνο" (Μαυρομιχάλη 168), τη Δευτέρα (9.30μμ), μπορείτε να απολαύσετε μία πρωτότυπη μουσική συνομιλία με τους: Μ. Αλεξιάδη, Σ. Γιαννάτου, Β. Παπαβασιλείου και Κ. Τσεντς.
  • Μ' ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα, βάζουν "Φωτιά στα όνειρά μας" οι: Ελ. Τσαλιγοπούλου, Γ. Ανδρέου, Π. Θεοχαρίδης κ.ά στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ