Σάββατο 21 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μακάρι τα ράσα να κάνουν τον παπά...

Η ΓΣΕΕ παρουσίασε χτες στοιχεία για την ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου της που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα

Μετακομίζει εντός των επόμενων ημερών η ΓΣΕΕ στο ανακαινισμένο ιστορικό κτίριό της, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αινιάνος. Τη Δευτέρα γίνονται τα επίσημα εγκαίνια του εκπληκτικού αυτού έργου.

Λεπτομέρειες για την ανακαίνιση του κτιρίου δόθηκαν χτες, σε συνέντευξη Τύπου. Η ανακαίνιση στοίχισε περίπου 2 δισ. δραχμές, αποφασίστηκε από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ το 1984 και οι εργασίες άρχισαν το 1990.

Ο πρώτος όροφος του παλιού κτιρίου της ΓΣΕΕ έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Πολιτισμού μνημείο εξαιρετικής τέχνης και είναι πράγματι αληθινό κόσμημα. Αυτός ο χώρος θα φιλοξενεί μόνιμα πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα γραφεία της Συνομοσπονδίας θα εγκατασταθούν στους υπόλοιπους ορόφους.

Ο γραμματέας της ΓΣΕΕ, Γ. Μαυρίκος,σημείωσε: "Τώρα η μεγάλη ευθύνη πέφτει στους ώμους των μελών της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Ολοι ξέρουμε ότι "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά",γι' αυτό είναι απαραίτητο να συνδυαστεί η εγκατάσταση στο νέο κτίριο με την αγωνιστική προοπτική της ΓΣΕΕ, την αποτελεσματική, αγωνιστική - ταξική λειτουργία της οργάνωσης. Σε μια περίοδο σήψης και διαφθοράς, εξαχρείωσης ηθών, αρχών και αξιών, επιβάλλεται στο συνδικαλιστικό κίνημα να παίξει το ρόλο του μοχλού ανάτασης σε κοινωνικό επίπεδο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ