Τετάρτη 25 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Η ΠΡΟΣ τον Μ. Εβερτ απαντητική επιστολή του αντιπροέδρου της Βουλής Π. Ζακολίκου έδειξε με τον καλύτερο, ίσως, τρόπο συνολικά τον υποκριτικό χαρακτήρα του περιβόητου "πόθεν έσχες", καθώς και την ανούσια εκμετάλλευση του θέματος (σελίδα 9).

ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ συναίνεσης προέβη ουσιαστικά χτες ο πρωθυπουργός με αφορμή το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας (σελίδα 5).

ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, που πρέπει να συνυποβάλουν με τη φορολογική τους δήλωση οι Ελληνες, για να μειώσουν το φορολογητέο εισόδημα με βάση τις αναγνωριζόμενες από την Εφορία δαπάνες και να πληρώσουν λιγότερο φόρο, αναφέρεται η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα (σελίδα 17).

"ΕΚΛΕΙΣΕ" χτες και τυπικά ο δεύτερος γύρος εμπαιγμού των ανειδίκευτων εργατών από τον ΣΕΒ και την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, καθώς υπογράφτηκε το "κείμενο συμφωνίας" που ορίζει για το 1995... αυξήσεις 4+σν4%, δηλαδή 6,1% σε ετήσια βάση (σελίδες 14 - 15).

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Οικοδόμων Αθήνας και η Επιτροπή Συνταξιούχων Οικοδόμων κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους, για να σταματήσει η κλοπή των επικουρικών συντάξεων και καλούν σε συγκέντρωση την Τρίτη 31 Γενάρη (σελίδες 14 - 15).

NA ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ η προθεσμία που υποβάλουν αιτήσεις για επιστροφή των περιουσιών τους οι πολιτικοί πρόσφυγες, ζητούν με ερώτησή τους βουλευτές του ΚΚΕ (σελίδα 13).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι κινητοποιήσεις στα ΤΕΙ. Συγκέντρωση σπουδαστών απ' όλη τη χώρα σήμερα το μεσημέρι στα Προπύλαια (σελίδα 13).

ΜΗΝΥΜΑ αισιοδοξίας από τους αντιστασιακούς δημοσιογράφους, που έκοψαν χτες την πίτα τους (σελίδα 13).

Ο ΔΗΜΟΣ Κερατσινίου αύξησε τα ανταποδοτικά τέλη, όχι για να τα ανταποδώσει στους δημότες, αλλά για... δεξιώσεις (σελίδα 18).

ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ Κορώνειας και Βόλβης κινδυνεύουν από τα φυτοφάρμακα, τα απόβλητα και την αλόγιστη άντληση νερού (σελίδα 19).

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ προγραμματίζουν οι παραγωγοί - πωλητές στις λαϊκές αγορές, αντιδρώντας για τον τρόπο φορολόγησής τους (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ