Κυριακή 1 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κηδεύτηκε ο Μ. Ρουκουνάκης

Παρουσία πλήθους συναδέλφων δημοσιογράφων, επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και οικογενειακών φίλων, κηδεύτηκε προχτές Παρασκευή, από την εκκλησία της Αγ. Φωτεινής στη Ν. Σμύρνη, ο Μακρονησιώτης παλαίμαχος δημοσιογράφος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Ρουκουνάκης, που πέθανε σε ηλικία 75 χρόνων.

Στην κηδεία του μίλησε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Γκλαβάς, που εξήρε την επαγγελματική δραστηριότητα και τη δημοσιογραφική προσφορά του νεκρού, με την εμπειρία και την επάρκεια που τον διέκρινε στη δουλιά του, υπογραμμίζοντας, ιδιαίτερα, το ήθος που τον διέκρινε, τόσο αναγκαίο στο δημοσιογραφικό επάγγελμα σήμερα.

Ο Ν. Καραντηνός, μέλος της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιστασιακών Δημοσιογράφων, του οποίου ήταν μέλος ο εκλιπών, αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία και προσφορά του Μ. Ρουκουνάκη τόσο στη Μακρόνησο, όσο και με τη συμμετοχή του στους αγώνες του λαού μέσα από το σπουδαστικό κίνημα στην περίοδο της Κατοχής (υπήρξε εκλεγμένος εκπρόσωπος στον Οίκο Φοιτητών) ως μέλος της ΟΚΝΕ, της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ Νέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ