Παρασκευή 13 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟ-ΠΟ
Χρειάζεται ρίσκο

Τα τέσσερα ζευγάρια της Β Εθνικής δυσκολεύουν αρκετά τα προγνωστικά του παρόντος διαγωνισμού. Δυσκολίες υπάρχουν και σε ζευγάρια της Α Εθνικής, οπότε για τα στάνταρ χρειάζεται λίγο ρίσκο.

1. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Η Δόξα μετά τη νίκη της επί του Εθνικού ανέλαβε ψυχολογικά αλλά πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει από τον δυνατό και εκτός έδρας Ηρακλή.

Προτείνεται: Χ2.

2. ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σε δεινή θέση οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια. Δεν έχουν όμως καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενούς τους.

Προτείνεται: 21.

3. ΚΑΒΑΛΑ - ΟΦΗ: Το διπλό είναι το πρώτο σημείο. Ισως και το μοναδικό, αφού ο ΟΦΗ πλησιάζοντας τον Παναθηναϊκό αναβάθμισε τους στόχους του.

Προτείνεται: 2.

4. ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πονηρό παιχνίδι. Δεν μπορεί να καλυφθεί μόνο με τον άσο, γιατί ο Λεβαδειακός έχει πράγματι μεγαλύτερες δυνατότητες απ αυτές που δείχνει η άσχημη βαθμολογική του κατάσταση.

Προτείνεται: 1Χ.

5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ: Ας μην παραπλανά η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αρη. Οι πρωτοπόροι διαθέτουν τη σοβαρότητα και τη δύναμη να βρεθούν πάλι στο γνωστό καλό τους δρόμο.

Προτείνεται: 2Χ.

6. ΠΑΟΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ: Η εικόνα του 1 - 1 με τον Απόλλωνα "ταιριάζει" απόλυτα αυτό τον καιρό στον ασταθή ΠΑΟΚ. Αν ο Ιωνικός του Μπλαχίν μπορεί να παίξει το ρόλο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" θα 'χουμε εκπλήξεις.

Προτείνεται: 1Χ.

7. ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ: Πάει καλύτερα ο Αθηναϊκός τελευταία αλλά η ομάδα της Ξάνθης είναι από εκείνες που δεν "πουλάνε" την έδρα τους. Προτείνεται: 1.

8. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ομάδα του Αργους έχει βάλει πλώρη να μπει σφήνα στον Πελοποννησιακό "πόλεμο" της ανόδου. Δε θα 'ναι εύκολη λεία η ανακάμπτουσα γειτόνισσά της αλλά οπωσδήποτε το προβάδισμα είναι δικό της. Προτείνεται: 1.

9. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Από το κακό στο χειρότερο πάει η ομάδα της Κατερίνης ειδικά στην έδρα της. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πύργου δε χωρατεύει ειδικά εκτός έδρας.

Προτείνεται: 2Χ.

10. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δύσκολα τα πράγματα για την καλπάζουσα Καλαμάτα. Είναι σκληρή η έδρα της Προοδευτικής...

Προτείνεται: 21Χ.

11. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: Μονομαχία χαμηλόβαθμων ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα.

Προτείνεται: 1Χ2.

12. ΙΝΤΕΡ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Λίγο κάτω από τη μέση η Ιντερ, λίγο πάνω από τη μέση η Σαμπντόρια, που όμως έξω από τη Γένοβα δυσκολεύεται.

Προτείνεται: 1 .

13. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΡΜΑ: Πάει για δεύτερη συνεχόμενη ήττα η Πάρμα; Την περασμένη Κυριακή αποκαθηλώθηκε από την κορυφή χάνοντας στην έδρα της από τη Γιουβέντους που πέρασε επικεφαλής. Η φιλόδοξη φέτος Φιορεντίνα είναι ικανή για το... πλιάτσικο.

Προτείνεται: 1Χ.

Ο 14ος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ