Παρασκευή 13 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑ+ΔΚΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΒΟΛΕ+ΔΚΙ
Επεσε στην Πόλη

Ηττα της Ορεστιάδας με 3-0 από την Εκσατσίμπασι

Την ήττα γνώρισε χτες η Ορεστιάδα στην Κων/πολη από την τουρκική Εκσατσίμπασι για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας του βόλεϊ στους άνδρες. Οι Τούρκοι αποδεικνύοντας ότι είναι αξιόμαχη ομάδα και εκμεταλλευόμενοι την έδρα κατάφεραν να κερδίσουν με 3-0 (15-9, 15-8, 16-14). Η Ορεστιάδα πάλεψε στο τελευταίο σετ να γυρίσει το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ετσι τώρα η ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στην Ορεστιάδα θα είναι δύσκολη για την ελληνική ομάδα. Η Ορεστιάδα αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο εκτός απροόπτου τη γερμανική Μέρσερ Μόερς που κέρδισε στο Κίεβο τη Λοκομοτίβ με 3-1.

Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός περιμένει μια εκ των Μπρατισλάβα και Χάλκμπανκ. Στο πρώτο παιχνίδι οι Σλοβάκοι κέρδισαν στην έδρα τους με 3-0 (15-10, 15-5, 15-10). Στο Κυπελλούχων ο Αρης σε περίπτωση πρόκρισης παίζει με μια από τις Νέτας (Τουρκ.) και Βιλέντα Μάριμπορ (Σλοβακ.). Στον πρώτο αγώνα οι γηπεδούχοι Τούρκοι κέρδισαν με 3-2.

Τέλος, στο Κύπελλο Κυπελλούχων γυναικών ο ΠΑΟ θα παίξει με τη Βάσας Βουδ. ή την Αλκορκον Ισπανίας. Οι Ουγγαρέζες κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ