Σάββατο 21 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
"Νοσούν" οι υγειονομικές υπηρεσίες

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (του ανταποκριτή μας).-

Απαράδεκτες συνθήκες επικρατούν στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στο Ηράκλειο, όπως καταγγέλλουν στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου πολλοί ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Με αφορμή τις καταγγελίες αυτές, η διοίκηση του ΕΚΗ ζήτησε πρόσφατα από τον διευθυντή του ΙΚΑ Ηρακλείου, συγκεκριμένη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του υποκαταστήματος.

Ομως, το τοπικό κατάστημα του ΙΚΑ αρνήθηκε να απαντήσει κι έτσι, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΗ αποφάσισε προχτές να απευθυνθεί κεντρικά για να ζητήσει συναντήσεις, στην Αθήνα, με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς και με την κεντρική διοίκηση του ΙΚΑ.

Σε περίπτωση που δε δοθούν ικανοποιητικές απαντήσεις, θα συνεδριάσει και πάλι η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΗ για να αποφασίσει δυναμικές κινητοποιήσεις. Στην προχτεσινή συνεδρίασή της, η ΕΕ του ΕΚΗ αποφάσισε, επίσης, να συγκαλέσει σύσκεψη των σωματείων εργαζομένων του νομού, καθώς και των ασφαλιστικών φορέων, προκειμένου να τεθεί για άλλη μια φορά, το φαινόμενο της παραβίασης της ισχύουσας εργατικής νομοθεσίας, στους περισσότερους εργασιακούς χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ