Τετάρτη 25 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμπαράσταση στο σερβικό λαό

Ας βοηθήσουμε όλοι την ελπίδα να φτάσει στην πρώην Βοσνία - Ερζεγοβίνη, στη σερβική Κράινα και στους καταυλισμούς των προσφύγων στη Σερβία. Οι δυνάμεις της καταστροφής, οι έμποροι του πολέμου και οι ορέξεις των νέων αυτοκρατοριών, πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδησή μας και στην πράξη. Ας αγωνιστούμε, ώστε τα παιδιά της Βαλκανικής να φυτέψουν λουλούδια εκεί που λάκκους άνοιξαν οι οβίδες.

Με αυτή την προτροπή, η Επιτροπή Φορέων Συμπαράστασης στο σερβικό λαό ζητά από τον καθένα μας να συμμετέχει στην εκστρατεία βοήθειας προς το σερβικό λαό, καταθέτοντας από το υστέρημά μας στο λογαριασμό: 151/296044-33 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για αγορά φαρμάκων, τροφίμων, ρουχισμού και θα χρησιμοποιηθούν για τη φιλοξενία ορφανών ή ανάπηρων παιδιών στην Ελλάδα.

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Επιτροπής μπορείτε να πάρετε στα τηλέφωνα: 3236524 - 8218807. Η Επιτροπή έγινε με πρωτοβουλία της Εταιρείας Ελληνο-Σερβικής Φιλίας και συμμετέχουν οι οργανώσεις: ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΚΑ, ΕΣΗΕΑ, ΟΜΕ/ΟΤΕ κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ