Παρασκευή 3 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΚΟΥΚΙΑΔΗΣ
Συζήτηση για την "προίκα" της ΟΚΕ

Για την προίκα της ΟΚΕ, του θεσμοθετημένου αυτού οργάνου εξαπάτησης της εργατικής τάξης, συζήτησαν χτες ο υπουργός Εθνικής ΟικονομίαςΓ. Παπαντωνίου και ο πρόεδρος της επιτροπής, Γ. Κουκιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν το θέμα του κτιρίου που θα εγκατασταθεί η ΟΚΕ, η χρηματοδότησή της από την κυβέρνηση καθώς και η δημιουργία των επιτροπών στήριξης των εργασιών της και της διάθεσης του αναγκαίου προσωπικού που θα τις απαρτίζει.

Εν τω μεταξύ, η επιτροπή εξελληνοποίησης της Λευκής Βίβλου, που έχει αναλάβει την εξέταση της κατάστασης της αγοράς εργασίας στη χώρα μας, με πλήρη μυστικότητα, εργάζεται πυρετωδώς... Στη φάση αυτή προχωρεί η σύνταξη των επιμέρους κειμένων εργασίας κατά θεματικές ενότητες, σύμφωνα με τον καταμερισμό που έχει γίνει για κάθε μέλος της. Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας ανέφεραν ότι έχουν δεσμευτεί απέναντι στον πρόεδρο της επιτροπής Γ. Κοσκινά,να μην προβαίνουν σε ενημέρωση των εργασιών της, με το επιχείρημα ότι αντιπροσωπείες συνδικάτων κατακλύζουν καθημερινά το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον περιορισμό των εργασιακών δικαιωμάτων που επιχειρεί η κυβέρνηση. Κατά τα άλλα, ο κοινωνικός διάλογος προχωρεί κανονικά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ