Παρασκευή 3 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σήμερα ο υπουργός Παιδείας

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και θα περιοδεύσει στο ΤΕΙ της συμπρωτεύουσας καθώς και στις πανεπιστημιακές σχολές και τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η επίσκεψη στο ΤΕΙ γίνεται για να πειστούν, κυρίως οι σπουδαστές, να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, αλλά η προσπάθεια αναμένεται να πέσει στο κενό καθώς το υπουργείο Παιδείας δε φαίνεται να είναι διατεθειμένο να ικανοποιήσει το αίτημα των σπουδαστών για την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Στο μεταξύ χτες έγινε στο υπουργείο Παιδείας σύσκεψη με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας, των προέδρων των ΤΕΙ, της ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών, της ενώσεως διδακτόρων και των σπουδαστών με αντικείμενο τις διατάξεις του νομοσχεδίου. Την ίδια στιγμή οι σπουδαστές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις κινητοποιήσεις τους και την ερχόμενη Τρίτη οργανώνουν πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στο υπουργείο Παιδείας με αιτήματα την απόσυρση του νομοσχεδίου, την καθιέρωση της ενιαίας ανώτατης εκπαίδευσης και την αύξηση των δαπανών για την παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ