Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕ+ΔΚΙ
"Αναταραχή" στα σύνορα

Η Ορεστιάδα υποδέχεται τον Αρη στο σημαντικότερο παιχνίδι της Α1 των ανδρών

Στα σύνορα κτυπά σήμερα η καρδιά του πρωταθλήματος της Α1 των ανδρών. Στην ακριτική Ορεστιάδα η τοπική ομάδα υποδέχεται (7μμ) τον Αρη, που το τελευταίο διάστημα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τη νίκη, καθώς έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Οι ακρίτες της Ορεστιάδας, όμως, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με αισιοδοξία και σιγουριά, στηριγμένοι στην ευνοϊκή παράδοση που έχουν στα παιχνίδια με τον Αρη. Στον πρώτο γύρο η Ορεστιάδα είχε κερδίσει μέσα στη Θεσ/νίκη. Οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου αναμένεται να έχουν ένα εύκολο απόγευμα, αφού αντιμετωπίζουν θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ, τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται τα Γιάννενα στο Λουτράκι (6μμ), λόγω της τιμωρίας του. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Γ. Μόσχος με την προβληματική ΑΕΚ (4μμ απευθείας μετάδοση από το ΣΚΑ+ΔΚΙ), ενώ ο Κτησιφώντας υποδέχεται τον Ηρακλή (5.30μμ παράλληλη σύνδεση από το ΣΚΑ+ΔΚΙ). Τα άλλα παιχνίδια: Εσπερος - Ιωνικός ΝΦ (6μμ), ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξ. (8μμ).

Στην Α2 των ανδρών γίνονται σήμερα τα παιχνίδια: Φάρος - Ιωνικός Ν. (6μμ), Κομοτηνή - Ζαφειράκης (6μμ), Μίλωνας - Σουφλί (7.30μμ), Πανελλήνιος - Φιλία (6μμ), Σέρρες - Δημόκριτος (6μμ), Ναυπηγεία - Μακεδονικός (6μμ).

Ντέρμπι στις γυναίκες

Το ντέρμπι Ιωνικού ΝΦ - Φιλαθλητικού (6μμ) κλέβει αύριο την παράσταση της 18ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών. Εύκολο έργο έχουν οι πρωτοπόροι ΠΑΟ και Βριλήσσια. Αναλυτικά το πρόγραμμα. Σήμερα: ΠΑΟ - Δραπετσώνα (4μμ), Κοζάνη - Αγ. Σώστης (5μμ). Αύριο: Νίκη Αλεξ. - Βύρωνας (12.00), Πανελλήνιος - Βριλήσσια (3μμ), Σέρρες - Αρης (2μμ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ