Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χάνει τον Χαντζίδη

Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μηνά Χαντζίδη παρουσιάστηκε χτες στον Ολυμπιακό. Ο "Γερμανός" δέκα λεπτά πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης, σε σύγκρουση με τον Νταμπίζα, υπέστη αιμάτωμα στη μέση και σήμερα θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Τάις Λίμπρεχτς για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Αναφερόμενος στο ματς αυτό ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Απόλλωνας είναι πολύ ισχυρός στην έδρα του. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα, αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πάρει τους βαθμούς της νίκης για να κάνει μια νέα αρχή".

Στον αγωνιστικό τομέα στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Αμανατίδης στη θέση του στόπερ, αντί του ντεφορμέ Ιωαννίδη. Το κενό του Γιώτη Τσαλουχίδη που είναι τιμωρημένος αναμένεται να καλύψει ο Πέτρος Μαρινάκης, που ο Λίμπρεχτς είναι αποφασισμένος να του δώσει ευκαιρίες.

Ο Φαμπιάν Εστάι και με τη... βούλα πλέον αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός επιστρέφει στην πατρίδα του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο. Σε δηλώσεις του είπε: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή που με άφησαν να φύγω. Θέλω, επίσης, να πω πολλά "μπράβο" στον κόσμο του Ολυμπιακού, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ