Κυριακή 12 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Οι μνηστήρες του ΟΥΕΦΑ σε κίνδυνο

Εκτός έδρας αγωνίζονται ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός με Ηρακλή, Ξάνθη και Απόλλωνα

Στη Ριζούπολη είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' εθνικής. Εκεί η φετινή ομάδα έκπληξη, ο Απόλλωνας, φιλοξενεί τον... προβληματικό Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει εύκολο έργο απέναντι στην Καβάλα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι συναντήσεις Ηρακλή - ΟΦΗ και Σκόντα Ξάνθη - ΠΑΟΚ. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη έχει σαν στόχο τους βαθμούς της νίκης όπως τόνισε ο Λίμπρεχτς: "Ο Απόλλωνας είναι πολύ ισχυρός φέτος, όμως εμείς πρέπει να φτάσουμε στην επικράτηση ώστε να ανεβάσουμε το ηθικό μας". Στον αγωνιστικό τομέα τη θέση του τιμωρημένου Τσαλουχίδη θα πάρει ο Πέτρος Μαρινάκης. Πιθανή 11άδα: Τοχούρογλου, Χατζίδης, Καραταφιδης, Αμανατίδης, Νταμπίζας, Μαρινάκης, Αλεξανδρής, Ιβιτς, Καραπιάλης, Πασσαλής, Καλατζής.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα ο Γιάννης Παθιακάκης δηλώνει αισιόδοξος: "Το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος και όχι εμείς. Θα παίξουμε ανοιχτά και ό,τι προκύψει".

Στο "Νίκος Γκούμας" η ΑΕΚ αναμένεται να έχει ένα ευχάριστο απόγευμα κόντρα στην ουραγό Καβάλα. Ο Σαβέβσκι θα είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς ενώ τη θέση του τιμωρημένου Βλάχου θα πάρει ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Πιθανή σύνθεση: Ατματζίδης, Κοπιτσής, Κασάπης, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σαμπανάτζοβιτς, Σαραβάκος, Κωστής, Κετσπάγια, Δημητριάδης, Τσάρτας.

Στο Καυταζόγλειο ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς τόνισε: "Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος και πρέπει να παίξουμε έξυπνα και δυνατά για να φτάσουμε στη νίκη". Με τη σειρά του ο Ευγένιος Γκέραρντ υποστηρίζει: "Ο Ηρακλής διψά για τη νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή. Ομως και μεις κυνηγάμε την Ευρώπη και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη". Ο αγώνας αρχίσει στις 8.30μμ και θα μεταδοθεί ζωντανός από την τηλεόραση του ΣΚΑ+ΔΚΙ.

Στην Ξάνθη η Σκόντα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ανδρέα Μιχαλόπουλου θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση όμως ο Αρι Χάαν δηλώνει ότι δεν πιστεύει στις παραδόσεις.

Ο Αρης δοκιμάζεται στη Δράμα κόντρα στη Δόξα που ψάχνει απεγνωσμένα τους βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην κατηγορία.

Η Αγροτική Λάρισα στο Αλκαζάρ θέλει να ξαναγυρίσει στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο που έχει ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη με την Ξάνθη.

Ντέρμπι ουραγών τέλος σε Λιβαδειά και Καραϊσκάκη. Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί με τον Ιωνικό, ενώ στο Φάληρο θα έχουμε την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Αθηναϊκό.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3.30μμ

Η βαθμολογία


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ