Πέμπτη 16 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χορηγός για την Πατουλίδου

Η είσοδος των χορηγών στο χώρο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού είναι πλέον γεγονός. Η αρχή έγινε χτες με την ανακοίνωση της συνεργασίας γνωστής ναυτιλιακής εταιρίας με την ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου.Πιο συγκεκριμένα, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της εταιρίας και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του μήκους, επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών. Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η εταιρία αναλαμβάνει την πλήρη χρηματοδότηση της προετοιμασίας της Βούλας Πατουλίδου για τους Ολυμπιακούς του 1996. Μια προετοιμασία που με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται θα διεξαχθεί στο εξωτερικό.

"Νομίζω ότι το πάντρεμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με τη βοήθεια της πολιτείας μπορεί να αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα. Προτίμησα τη συγκεκριμένη εταιρία γιατί η προσφορά της ήταν απλοϊκή και γενναιόδωρη. Σιγά σιγά αρχίζουν να καταρρίπτονται τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν", επισήμανε στις πρώτες δηλώσεις της η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, Βούλα Πατουλίδου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει μαζί με το μεγάλο όνομα του χώρου, τη Γερμανίδα Χάικε Ντρέσλερ,στα βαφτίσια δυο υπερσύχρονων φέρι μποτ της εν λόγω εταιρίας, που θα γίνουν σε λίγο καιρό στη Γερμανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ