Τετάρτη 13 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 5-3
Εφερε τα πάνω κάτω

Ο "δικέφαλος" αν και έχανε 0-3 βρήκε το κουράγιο να πετύχει μεγάλη νίκη και να είναι κοντά στην πρόκριση

Απίστευτα πράγματα έγιναν χτες στη "φλογισμένη" Τούμπα, όπου ένας καταπληκτικός ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να είναι πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το επίτευγμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ισοδυναμεί με... άθλο. Γιατί; Δεν είναι δα και λόγο πράγμα να χάνεις 3-0 στα πρώτα 27' του αγώνα και στη συνέχεια να καταφέρνεις εν αρχή να ισοφαρίζεις 3-3 στην εκπνοή του ημιχρόνου και να παίρνεις θριαμβευτική νίκη με 5-3 επί της Σπάρτακ Τρνάβα. Ολα αυτά είχαν την ευκαιρία να δουν οι 35.000 θεατές που κατέκλυσαν μήνα Αύγουστο την Τούμπα. Ασφαλώς αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω. Ολα... μαύρα ξεκίνησαν τα πράγματα για το "δικέφαλο". Στο 22' και 27' ο Ουιλάκι και ενδιάμεσα στο 24' ο Λούχοβι "πάγωσαν" το γήπεδο. Το 0-3 αφύπνισε τους γηπεδούχους. Η αποβολή του Ουιλάκι που έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή (πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαγοράκης στο 31') αλλά και οι αλλαγές του Α. Αναστασιάδη (Τουρσουνίδης, Βελής) άλλαξαν το σκηνικό. Στο 35' και 45' ο Σπύρος Μαραγκός έφερνε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο ακόμη τέρματα. Στο 52' με τον Κώστα Φραντζέσκο και στο 80' με τον Πέρσι Ολιβάρες.

Καλή η διαιτησία του Αυστριακού Στούρλιχ ορθά απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Ουιλάκι, Μαραγκό.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ζαγοράκης, Ζαφειρίου (35' Τουρσουνίδης), Ολιβάρες, Κολομπούρδας, Ραμπούτλα (59' Κομίγκες), Μαραγκός, Φραντζέσκος, Νάγκμπε, Ζουμπούλης, Βρύζας (38' Βελής).

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ: Γιάκουμπετς, Κάρχαν, Πάβλους, Λάιτνερ, Χράμπαλ, Χόρκι, Μπάλις, Τίμκο (61' Μάτσακ, 66' Φορμάντο), Λούχοβι, Ουιλάκι, Τίτελ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ