Κυριακή 12 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Υπόθεση όλων μας ο "Ρ"

Κάλεσμα της Διεύθυνσης της εφημερίδας σε όλους τους αναγνώστες

Φίλοι και σύντροφοι αναγνώστες

η τιμή του "Κυριακάτικου Ριζοσπάστη" πηγαίνει από σήμερα στις 200 δραχμές. Η αύξηση αυτή είχε ήδη γίνει από καιρό υποχρεωτική, αφού το κόστος έκδοσης της εφημερίδας είχε ανέβει σημαντικά, ως συνέπεια της συνεχούς ανατίμησης όλων των σχετικών παραγόντων και ιδιαίτερα των μεγάλων αυξήσεων στο δημοσιογραφικό χαρτί, που μόνο στη διάρκεια του περασμένου χρόνου σημείωσε μια αύξηση της τάξης του 30% περίπου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τους δύσκολους καιρούς, που περνούν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, ανάμεσά τους και σεις, οι αναγνώστες του "Ρ". Και θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο, πριν προχωρήσουμε στο αναπόφευκτο και αναγκαίο εκ των πραγμάτων βήμα της αύξησης της τιμής της εφημερίδας, μετά από δυόμισι και πλέον χρόνια.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσετε με κατανόηση την υποχρεωτική αυτή αύξηση και θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για τη διάδοση της εφημερίδας του ΚΚΕ, τη μόνη εφημερίδα, που στέκεται ανυποχώρητα και με συνέπεια στο πλευρό των εργαζόμενων και των δίκαιων αιτημάτων τους.

Η τιμή του καθημερινού "Ρ" θα παραμείνει στις 150 δραχμές και θα παραμένει σ' αυτό το επίπεδο, όσο το επιτρέπουν οι οικονομικές μας δυνατότητες. Δυνατότητες, που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό, από τη δική σας συντροφική αγάπη και φροντίδα και την κυκλοφορία της εφημερίδας, αφού η συντριπτικά μεγάλη μερίδα των εσόδων της βασίζεται στην πώλησή της.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βάλουμε ένα στοίχημα και να το κερδίσουμε: Να αυξηθεί η κυκλοφορία του "Ρ" μέσα στο 1995 και να αποτραπεί η οποιαδήποτε ανάγκη για παραπέρα αύξηση της τιμής του. Στα δικά σας και δικά μας χέρια, βρίσκεται η απάντηση. Στη θέληση όλων μας, να φτάσει πολύ μακρύτερα η φωνή του ΚΚΕ.

Η Διεύθυνση του "Ρ"


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ