Τρίτη 14 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζωντανό παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης

Ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ

Η αγωνιστική προσωπικότητα του Κ. Τσολάκη θα αποτελεί για πάντα ζωντανό παράδειγμα για τη δράση των νέων κομμουνιστών, παράδειγμα πίστης και αισιοδοξίας στη δύναμη του Κόμματος, στο λαό, στο σοσιαλιστικό μέλλον, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΣ της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του για το χαμό του Κ. Τσολάκη. Στην ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ σημειώνεται:

"Το Κεντρικό Συμβούλιο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του σύντροφου Κώστα Τσολάκη.

Η απώλεια του για το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη, γιατί μεγάλη ήταν και η προσφορά του συντρόφου, πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, που έδωσε το Κόμμα μας για την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας, για την πρόοδο και το σοσιαλισμό.

Το ήθος, η αυταπάρνηση, η σεμνότητα του σύντροφου Τσολάκη, διαμόρφωναν μια ξεχωριστή αγωνιστική προσωπικότητα που είναι για μας τους κομμουνιστές, ζωντανό παράδειγμα για τη δράση μας.

Η αταλάντευτη, ανυποχώρητη στράτευσή του στα μεγάλα ιδανικά του Κόμματος, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας, θα αποτελεί για πάντα παράδειγμα αφοσίωσης, μαχητικότητας, πίστης και αισιοδοξίας στη δύναμη του Κόμματος, στο λαό, στο σοσιαλιστικό μέλλον".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ