Τρίτη 14 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Σήμερα,Τρίτη 14 Μάρτη, στις 9.00 το πρωί η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ πραγματοποιεί σύσκεψη με τα προεδρεία όλων των συλλόγων της ομοσπονδίας, για να εξεταστεί η κατάσταση, μετά την πρώτη συνάντηση με τη διεύθυνση της ΔΕΗ, για τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Θα ακολουθήσει συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ στις 12.00 το μεσημέρι.

Πληρώματα ρυμουλκών|Κ

Στις 11.00π.μ.,σήμερα Τρίτη, θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από την Πανελλήνια Ενωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών και το Πανελλήνιο Σωματείο Ρυμουλκών Βιομηχανίας, σχετικά με το ΠΔ που προώθησε ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Κατσιφάρας,για τη μείωση κατά 35% των πληρωμάτων στα ρυμουλκά.

Υγιεινή και Ασφάλεια

Ο απολογισμός του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, της περιόδου από τον Οκτώβρη του 1993 έως το Δεκέμβρη του 1994, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, σήμερα Τρίτη 14 Μάρτη, στις 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ. Θα παρουσιαστούν επίσης εκδόσεις του Ινστιτούτου, θα τιμηθούν συνδικαλιστικά στελέχη και θα απονεμηθούν διπλώματα στους συμμετέχοντες στα προγράμματα κατάρτισης Τεχνικών Ασφάλειας.

Συνελεύσεις σωματείων|Κ

Αύριο Τετάρτη, 15 Μάρτη, θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, οι συνταξιούχοι ηλεκτροτεχνίτες στις 9.00 το πρωί. Στις 10.00 θα γίνει η συνέλευση του σωματείου εργαζομένων στον ΕΟΤ και στις 4.00 το απόγευμα, στον 6ο όροφο, των εργαζομένων στην επιχείρηση Κωνσταντακίτου.

Συνταξιούχοι ΕΑΣ

Οι συνταξιούχοι της ΕΑΣ θα πραγματοποιήσουν τη γενική τους συνέλευση την Πέμπτη, 16 Μάρτη, στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στις 9.30 το πρωί.

Καθαρίστριες

Την Παρασκευή,17 Μάρτη, οι καθαρίστριες δημοσίων σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Θα ακολουθήσει πορεία των καθαριστριών προς τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών, με αίτημα την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος, επειδή θεωρούνται "εργολάβοι" από το δημόσιο.

Σωματεία ΕΚΑ

Την Κυριακή, 19 Μάρτη, οι πρώην εργαζόμενοι στις Αμερικάνικες Βάσεις θα συγκεντρωθούν στις 10.00 το πρωί στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Την ίδια ώρα, στον 6ο όροφο πραγματοποιεί συνέλευση ο σύλλογος καθηγητών ξένων γλωσσών ο "ΒΥΡΩΝ". Συνέλευση θα πραγματοποιήσει και το σωματείο Χειριστών Ανυψωτικών μηχανημάτων, στον 3ο όροφο του ΕΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ