Τετάρτη 22 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φαιδρός ή επικίνδυνος;

Από κοντά όμως και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Μπαντουβάς, που διέρρηξε τα ιμάτιά του διότι όσοι αναφέρονται στις δραστηριότητες της ΜΑΒΗ προσφέρουν "όπλα" στους "αντιπάλους του έθνους".

Ας το αποσιωπήσουμε λοιπόν, κατά τον Κ. Μπαντουβά. Ας κάνουμε ότι δεν ξέρουμε πως διάφοροι κρατικοδίαιτοι (;) παρακρατικοί αλωνίζουν τα σύνορα της Ελλάδας με τις βαλκανικές χώρες και ασκούν την εξωτερική πολιτική των διαφόρων Γκέιτζ. Τόσο πολύ μάλιστα αισθάνθηκαν περήφανοι οι ομοϊδεάτες του Μπαντουβά για τις απόψεις του, που του έστειλαν διά του του γνωστού βουλευτή της ΝΔ Π. Καμμένου τα "συγχαρητήριά τους"! Πάλι καλά. Γιατί όσο μαζεύονται όλοι μαζί οι νοσταλγοί της "Κόκκινης Μηλιάς", τόσο πιο ευδιάκριτοι γίνονται.

Οσο για τον αντικομμουνισμό του εν λόγω "κυρίου", είναι πλέον τόσο φαιδρός που δε χρειάζεται να ασχολείται κανείς. Αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα εκείνων των "πατριωτών", που "όταν οι κομμουνιστές αγαπούσαν την Ελλάδα με το αίμα τους", όπως έλεγε ο Μπελογιάννης, αυτοί ήταν με τη μεριά των κατηγόρων των Μπελογιάννηδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ