Τετάρτη 22 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΔΥΕ
Σήμερα στον Ταύρο η εκδήλωση για το περιβάλλον

Στην τελική ευθεία, οι προετοιμασίες για το 12ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ,που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μάρτη μέχρι 2 Απρίλη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα πραγματοποιούνται και οι παρακάτω κεντρικές εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ:

- Σήμερα Τετάρτη,στο αμφιθέατρο των σχολείων του Ταύρου στις 5 - 9 μ.μ., ημερίδα για το Περιβάλλον από τη σκοπιά του κινήματος ειρήνης. Διοργανώνεται από την ΕΕΔΥΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ταύρου και το ΤΕΕ. - Τρίτη 28 Μάρτη - Κυριακή 2 Απρίλη, στο κτίριο "Κωστή Παλαμά" (Ακαδημίας και Σίνα). Εκθεση αφίσας, φωτογραφίας και σκίτσου από τα 40 χρόνια της αντιιμπεριαλιστικής δράσης της ΕΕΔΥΕ.

Επίσης θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Η ΕΕΔΥΕ - Θεσσαλονίκης,κάθε μέρα στις 8 μ.μ. και μέχρι τις 24 Μάρτη, διοργανώνει προβολές αντιπολεμικών ταινιών στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Συνεχίζεται η προβολή της ταινίας "Ο αραμπάς" και την Παρασκευή 24 Μάρτη θα προβληθεί η ταινία "Η φράση που δεν τέλειωσε ποτέ".Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στο μεταξύ συνεχίζονται και οι Γενικές Συνελεύσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης, καθώς και οι περιφερειακές συνδιασκέψεις, ενόψει του 12ου Συνεδρίου:

Η Επιτροπή Ειρήνης Μενιδίου σήμερα στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών (Οδυσσέως 18).

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας τη Δευτέρα 27 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο.

Παγκεφαλληνιακή συνδιάσκεψη πραγματοποιούν σήμερα οι επιτροπές ειρήνης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης στο Αργοστόλι, στις 5.30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ