Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΦΑ+ΔΚΙΝΑΛ ΦΟΡ
Αισιοδοξία για τρεις

ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Αρης ονειρεύονται τον τίτλο

Τα γιορτινά της ντύνεται η Λαμία, για να φιλοξενήσει το πρώτο φάιναλ φορ στην ιστορία του κυπέλλου. Οι τέσσερις ομάδες θα έχουν φτάσει μέχρι το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, κι αν εξαιρέσει κανείς τον Ηλυσιακό, οι παίκτες των άλλων ομάδων αισιοδοξούν ότι την Κυριακή το βράδυ θα κρεμάσουν στο στήθος τους το χρυσό μετάλλιο. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Τρ. Μέις: "Λέω στους φίλους του Πανιωνίου να μπουν στο πούλμαν και να έρθουν στη Λαμία, γιατί πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το κύπελλο γι' αυτούς". Για τελικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο ετοιμάζει τους παίκτες του ο Σ. Λάιος, χωρίς να παραγνωρίζει τις δυνατότητες του Αρη. "Θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι σε ουδέτερη έδρα. Εφόσον πάμε στον τελικό, πιστεύω ότι με αντίπαλο τον Πανιώνιο θα τα καταφέρουμε καλύτερα απ' ότι το 1991. Είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο, αλλά δεν ξεχνάμε ότι εκτός του Ηλυσιακού που λόγω κατηγορίας δεν έχει τα φόντα, οι άλλες δύο ομάδες έρχονται στη Λαμία για να διεκδικήσουν τη νίκη" υπογράμμισε.

Αισιοδοξία επικρατεί και στον Αρη που από χτες... κατασκήνωσε στη Λαμία. Ο Σ. Μαρκόπουλος που συνδύασε πέρυσι την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του κυπέλλου Κόρατς, πιστεύει ότι η κακή πορεία του Αρη στο πρωτάθλημα δε θα επηρεάσει την απόδοση των παικτών του στο κύπελλο. "Πρόκειται για έναν διαφορετικό θεσμό. Δεν είναι πρωτάθλημα για να υπάρχει κι άλλος αγώνας. Οταν μιλάμε μόνο για ένα παιχνίδι, τα πάντα είναι ρευστά" τόνισε.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες έχει να κάνει με τα εισιτήρια των αγώνων. Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα, καθώς κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα, εξασφαλίζοντας τα 400 εισιτήρια που δικαιούνταν ο Ηλυσιακός. Στον Αρη δεν υπάρχει ζήτηση, αλλά ούτε και εισιτήρια. Η διοίκηση του συλλόγου δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει επιταγή 2 εκατ. δρχ. με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει τα εισιτήρια μέχρι χτες το βράδυ. Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου όταν πληροφορήθηκαν το οικονομικό πρόβλημα του Αρη, έσπευσαν να επωφεληθούν. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία της ομάδας τους, αλλά τα 400 εισιτήρια που πήρε ο Πανιώνιος, αποδείχτηκαν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ