Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟ-ΠΟ
Προσοχή στους "μελλοθάνατους"

Οι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνες για τους παίκτες του ΠΡΟ - ΠΟ. Το διπλό του Αθηναϊκού στη Λιβαδειά την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι ακόμα και στους μεταξύ τους αγώνες η έδρα μπορεί και να μην είναι το ασφαλέστερο κριτήριο. Στον παρόντα 9ο διαγωνισμό ας πάρουμε υπόψη κυρίως την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες αυτές.

1. ΑΡΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ: Οι Νικαιώτες ξέρουν πολύ καλά ότι για να σωθούν πρέπει να παίρνουν βαθμούς και μακριά από την έδρα τους. Ο Αρης από την άλλη έχει γίνει η πιο απρόβλεπτη ομάδα του πρωταθλήματος.

Προτείνεται: 1 Χ.

2. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Η Δόξα έχει το καλύτερο πρόγραμμα από τις ομάδες της διακεκαυμένης ζώνης, αρκεί να κερδίζει στην έδρα της. Η Ξάνθη είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα έξω από το σπίτι της.

Προτείνεται: 1 2.

3. ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Για το γόητρο η Καβάλα για τη σωτηρία ο Λεβαδειακός.

Προτείνεται: 2 1.

4. ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Δύσκολο παιχνίδι, αφού οι δυο ομάδες παίζοντας χωρίς άγχος μπορούν να φέρουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Προτείνεται: 1 Χ.

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ: Τελικός του... Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, υποχρεούται να κερδίσει για να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο. Ο ΟΦΗ βέβαια θα παλέψει το παιχνίδι ακόμα για τη νίκη.

Προτείνεται: 1 Χ 2.

6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΔΕΣΣΑ+ΔΚΙΚΟΣ: Καίγεται για τους βαθμούς ο Πανιώνιος, ενώ ο Εδεσσαϊκός, κολυμπώντας στα πελάγη του Κυπέλλου, θα αρκεστεί στην ισοπαλία.

Προτείνεται: 1 Χ.

7. ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Κλασικό ντέρμπι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής σε καλύτερη κατάσταση αυτό τον καιρό είναι πιο κοντά στην επιτυχία.Προτείνεται: 2 Χ 1.

8. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: Από πολλές αποτυχίες προέρχεται η Αναγέννηση. Καιρός είναι να βάλει φρένο. Θα τα βρει βέβαια δύσκολα απέναντι στη μαχητική Βέροια.

Προτείνεται: 1.

9. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΙΑΛΥΣΟΣ: Και η Καλαμαριά δεν τα πάει καλά τελευταία με τις νίκες. Κάποτε θα τα καταφέρει. Γιατί όχι τώρα; Οι Ροδίτες είναι βέβαια ομάδα για τα δύσκολα αλλά ως πότε;

Προτείνεται: 1.

10. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ντέρμπι κορυφής στη Β Εθνική. Εδώ αξίζει το ρίσκο του στάνταρ. Η ομάδα του Πύργου έχει δείξει ότι η κοιλιά που έκανε ήταν πολύ προσωρινή.

Προτείνεται: 1.

11. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κρίσιμο και για τους δυο αντιπάλους το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν τον πρώτο λόγο.

Προτείνεται: 1.

12. ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πολύ μεγάλο παιχνίδι, που όμως έχει φαβορί. Η "Κυρία" θα συνοδεύεται από τον κύριο Μπάτζιο, που της έλειψε τρεις μήνες, ενώ οι "νερατζούρι" θα στερηθούν τον Σόζα.

Προτείνεται: 2 Χ.

13. ΤΟΡΙΝΟ - ΠΑΡΜΑ: Η πιθανή απουσία του Μπρολίν αδυνατίζει την Πάρμα. Αυτό δεν την απαλλάσσει βέβαια από τον τίτλο του φαβορί.

Προτείνεται: Χ 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ