Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βαραίνει η κούραση

Η κούραση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ΑΕΚ αυτή την εποχή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει διαπιστώσει ότι η υπερπροσπάθεια της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ "βγαίνει" αυτές τις μέρες και είναι αποφασισμένος να εμπιστευτεί και άλλους παίκτες προκειμένου να πάρουν... ανάσες ορισμένοι βασικοί παίκτες. Οσον αφορά τις εκτιμήσεις του Ντούσκο για το Κύπελλο Ελλάδας, όλοι θέλουν να αποφύγουν τον Παναθηναϊκό περισσότερο για λόγους πρεστίζ, αφού ένας τελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες θα δώσει άλλη νότα στο θεσμό.

Η οικογένεια της ΑΕΚ σύσσωμη παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία του αείμνηστου δημοσιογράφου, Γιώργου Βενετούλια, που κηδεύτηκε κάτω από την αγαπημένη του πειραϊκή γη. Φανερά συγκινημένος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε: "Τι να πω για τον Γιώργο; Ηταν ένας χρυσός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός φίλος. Αιωνία του η μνήμη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με μεγάλη αγάπη".

Ο Στέλιος Μανωλάς με τη σειρά του τόνισε: "Ο Γιώργος Βενετούλιας ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον ποδοσφαιριστή και πάντα η κριτική του ήταν ήπια. Εμαθα πολλά από αυτόν, γιατί είχα δεσμούς φιλίας και πέρα από τα γήπεδα". Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ