Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Να παρέμβει ο εισαγγελέας

Οσο και αν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους από τη θριαμβευτική πρόκριση του Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού, χτες στην Παιανία η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και οι παίκτες του "τριφυλλιού" δεν έκρυβαν την ευφορία τους για την πρόκριση. Ο Ρότσα με πιο ψύχραιμο μάτι τόνισε: "Ηταν πανάξια η πρόκρισή μας. Οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτούς και σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια. Δεν κάνω κομπλιμέντο, όμως αυτή την εποχή ορισμένα παιδιά είναι εκπληκτικά. Μέχρι το τέλος του αγώνα πίστευα στην πρόκριση. Οταν είχα μιλήσει στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, ότι μου θυμίζει την περίπτωση του Απόλλωνα η ρεβάνς, οι περισσότεροι με είχαν ειρωνευτεί. Τώρα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους και να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στον αυριανό αγώνα με τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα. Το κύπελλο μπορεί να περιμένει". Ο Στράτος Αποστολάκης με τη σειρά του υποστηρίζει: "Ηταν μια σπουδαία πρόκριση επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα και δεν επιδέχεται πλέον καμία αμφισβήτηση. Στόχος μας το νταμπλ".

Ο Δημήτρης Μάρκος είπε: "Στον πρώτο αγώνα δεν κέρδισε ο καλύτερος, όμως, στο Καραϊσκάκη ο καλύτερος. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν παίζεται αυτή την εποχή".

Τέλος, ο μεγάλος ήρωας του ματς οι Πολωνός, Γιόζεφ Βάντσικ, αναφερόμενος στην απόκρουση του πέναλτι επισήμανε: "Ο Βαζέχα μου είπε να πέσω αριστερά, τον άκουσα και έτσι το έπιασα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς". Ο Βάντσικ είχε ένα καλό λόγο και για τον απαρηγόρητο Αλεξανδρή: "Καταλαβαίνω πώς αισθάνθηκε. Ετσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο και γι' αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ. Πάντως, ο Αλέξης θέλει συμπαράσταση αυτή τη στιγμή". Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χτες η ΠΑΕ Παναθηναϊκος, καυτηριάζονται οι ενέργειες και οι δηλώσεις του μάνατζερ Αρη Ποφιλα. Σε αυτή ο πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης αναφέρει: "Ολα αυτά είναι αθλιότητες και πρέπει να επέμβει η εισαγγελική αρχή. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δημιουργήσει άλλοθι με τον διαιτητή, που του πρόσφερε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση. Αυτά προς το παρόν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ