Παρασκευή 10 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δια-Ροές και τέλος "Παραμυθίας"

Μήνας χορού, θα είναι ο Μάης. Μήνας παρουσίασης νέων καλλιτεχνών, χορευτών, μουσικών, φωτογράφων. Το Χοροθέατρο "Ροές" καλεί τους νέους σε μία κοινή παράσταση, σε μία φόρμα παράστασης πειραματισμού. Τίτλος της, "Δια - Ροές". Οπως ανέφερε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου η Σοφία Σπυράτου, "υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με τις τέχνες, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δώσει δείγματα δουλιάς τους στο κοινό. Νέες ιδέες και νέοι τρόποι, σε συγχρονισμό μιας κοινής παράστασης, πιστεύουμε ότι θα φέρουν μια ζύμωση γόνιμη και ενδιαφέρουσα".

Ηδη, έχει σχηματιστεί μια επιτροπή, η οποία θα κάνει τις επιλογές και θα έχει τη συνολική ευθύνη. Στους καλλιτέχνες που θα επιλεγούν θα δοθεί χώρος για πρόβες και τεχνικές ευκολίες. Στο πρώτο μέρος της παράστασης, 4 μουσικοί και 3 χορευτές εναλλάξ, θα παρουσιάσουν από ένα σόλο, ενώ στο δεύτερο μέρος όλοι μαζί θα αυτοσχεδιάζουν. Οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στις"Χοροροές". Σημειώνουμε, ότι ο μήνας αυτός πλαισιώνεται από έκθεση φωτογραφιών της Nelly. Στον ισόγειο χώρο θα παρουσιαστούν γνωστές, αλλά και ανέκδοτες φωτογραφίες της από τον Παρθενώνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 34.79.426, 34.103.72.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα και αύριο δίνονται οι τελευταίες παραστάσεις (στο χώρο των "Ροών") του Κ. Γανωτή, με το μουσικοθεατρικό θέαμα "Παραμυθία τριανταφυλλιάς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ