Σάββατο 18 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Πολλά μποφόρ

Στο ζενίθ τους φτάνουν τα μποφόρ στις πισίνες σήμερα την τελευταία αγωνιστική του α γύρου στην Α1 του πόλο, αφού η αυλαία πέφτει με δυο ντέρμπι. Πειραιάς και Βουλιαγμένη έχουν σήμερα την τιμητική τους με το πρώτο λιμάνι της χώρας να συγκεντρώνει τα περισσότερα φώτα, αφού διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι Εθνικού - Ολυμπιακού. Στη Βουλιαγμένη θα μονομαχήσουν ο τοπικός Ναυτικός Ομιλος και η Πάτρα.

Η ατραξιόν κάθε πρωταθλήματος πόλο δεν μπορούσε να είναι άλλη εκτός από ένα παιχνίδι Εθνικού - Ολυμπιακού. Δυο "άσπονδοι" συμπατριώτες που οι αγώνες τους ανέκαθεν διακατέχονταν από πάθος, ένταση και θέαμα. Σε ένα τέτοιο αγώνα, όπως είναι φυσικό, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις φαβορί και αουτσάιντερ, έστω και εάν οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική βαθμολογική θέση. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά και θα αρχίσει στις 19.00.

Στη Βουλιαγμένη, ΝΟΒ και Πάτρα θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να σκαρφαλώσουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00 στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά. Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: Ποσειδώνας - Χανιά (Ιλίσια 16.00), Γλυφάδα - Ηλυσιακός (Αγ. Κοσμάς 16.30), ΟΦΘ - Ηρακλής (Ποσειδώνειο 18.00), Κέρκυρα - Χίος (Κέρκυρα 21.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ