Σάββατο 18 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕ+ΔΚΙ
Εύκολο απόγευμα για πρωτοπόρους

Δεύτερη δόση της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των ανδρών σήμερα με τρεις αγώνες, χωρίς όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι πρωτοπόροι Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δίνουν εύκολα παιχνίδια στην έδρα τους, ενώ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Ορεστιάδα και τον ΠΑΟΚ θα γίνει την Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 5.30μμ τον Εσπερο (απευθείας τηλεοπτικές συνδέσεις από το ΣΚΑ+ΔΚΙ), ενώ ο Ολυμπιακός τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (4.30μμ απευθείας μετάδοση από το ΣΚΑ+ΔΚΙ). Σήμερα γίνεται και το παιχνίδι Ηρακλή - ΑΕΚ (Κατσάνειο 6μμ). Η 20ή αγωνιστική συμπληρώνεται την Τετάρτη με τα παιχνίδια Ορεστιάδα - ΠΑΟΚ και Αρης - Ιωνικός ΝΦ.

  • Το πρόγραμμα στην Α2 των ανδρών σήμερα: Δημόκριτος - Φάρος (6μμ), Μίλωνας - Πανελλήνιος (8μμ), Μακεδονικός - Φιλία (6μμ), Ιωνικός Ν. - Ζαφειράκης (6μμ), Εβρος - Σέρρες (6μμ), Ναυπηγεία - Κομοτηνή (6μμ).
  • Δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ στην Α1 των γυναικών. Σήμερα παίζουν: Νίκη - Βριλήσσια (4μμ), Αρης - Ιωνικός ΝΦ (7μμ). Αύριο: Βύρωνας - ΠΑΟ (12.00), Αγ. Σώστης - Φιλαθλητικός (6μμ), Δραπετσώνα - Κοζάνη (12.00), Σέρρες - Πανελλήνιος (12.30)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ