Τετάρτη 22 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΠ
Απιστία... για τον Βοϊδονικόλα

Ποινική δίωξη για απιστία κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, επί προεδρίας Β. Κούτση,άσκησε χτες η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Αικατερίνη Στουραφιτου.Ο τότε πρόεδρος του ΟΛΠ και τα μέλη του ΔΣ κατηγορούνται ότι δεν κατήγγειλαν τη σύμβαση εκμίσθωσης της χρήσης των δύο αναψυκτηρίων του Οργανισμού, στην Ακτή Τζελέπη και τον Αγιο Διονύση, από τον επιχειρηματία Κ. Βοϊδονικόλα,απ' την οποία προκλήθηκε ζημιά στον ΟΛΠ, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Ο υπόδικος, ήδη, για απάτη με ομόλογα της Εθνικής Τράπεζας επιχειρηματίας κατηγορείται πλέον και για ηθική αυτουργία στην υπόθεση των αναψυκτηρίων, αφού χτες ασκήθηκε και σε βάρος του ποινική δίωξη.

Ο Κ. Βοϊδονικόλας με την ανοχή, όπως προκύπτει, του ΔΣ του ΟΛΠ - που φαίνεται πως "δεν άκουγε" τις εισηγήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας του Οργανισμού - δεν κατέβαλε ποτέ ενοίκιο για τη χρήση των δύο αναψυκτηρίων, συσσωρεύοντας έτσι ένα χρέος της τάξης των 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών. Κι όμως μόλις πέρσι διώχτηκε από το αναψυκτήριο της Ακτής Τζελέπη και πρόσφατα αποχώρησε και από αυτό του Αγίου Διονυσίου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ