Πέμπτη 23 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Κερδισμένοι Ελευσίνα - Τρίκαλα

Η Δόξα Βύρωνα "σκόνταψε" χτες στη Μυτιλήνη αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία 0-0 από τον Αιολικό, όμως παρέμεινε στην κορυφή στον όμιλο του νότου. Την ίδια ώρα η Ελευσίνα συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία πέρασε αλώβητη μέσα από το Μενίδι κερδίζοντας τον Αχαρναϊκό με 1-0. Από κοντά είναι και ο Εθνικός Αστέρας που νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό, ενώ επικράτησαν στις έδρες τους η Καλλιθέα και ο Ατρόμητος που παρακολουθούν διακριτικά τους τρεις της κορυφής.

Στο βόρειο όμιλο τα Τρίκαλα πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας αφού νίκησαν 1-0 τον αξιόμαχο Αγροτικό Αστέρα. Η Καστοριά έμεινε στη δεύτερη θέση, όμως οι "γουναράδες" δεν αγωνίστηκαν χτες με τη Λαμία αφού η ομάδα της Φθιώτιδας δεν μπόρεσε να μεταβεί στην πόλη της Μακεδονίας λόγω του αποκλεισμού του δρόμου από τις κινητοποιήσεις των αγροτών. Σπουδαία νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα στη Λάρισα επί του Απόλλωνα και μπήκε πάλι σε τροχιά ανόδου. Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Κιλκίς όπου ο Ηρακλής Πτολεμαϊδας πήρε τους βαθμούς της νίκης (0-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους δυο ομίλους της 21ης αγωνιστικής στη Γ εθνική: ΝΟΤΟΣ: Ναύπλιο - Φωστήρας 0-0, Χανιά - Μεσολόγγι 3-0, Ατρόμητος - Αγ. Νικόλαος 1-0, Αιγάλεω - Χαϊδάρι 4-0, Αιολικός - Δόξα Βύρωνα 0-0, Καλλιθέα - Βαρβασιακός 1-0, Χαλκίδα - Σπάρτη 6-2, Αχαρναϊκός-Ελευσίνα 0-1, Εθν. Αστέρας - Παναιτωλικός 2-1. ΒΟΡΡΑΣ: Κιλκίς - Ηρακλής Π. 0-1, Τρίκαλα - Αγρ. Αστέρας 1-0, Κρύα Βρύση - Νίκη Βόλου 3-1, Αλμωπός - Αχερων 4-1, Ορέστης - Βελισσάριο 1-0, Καστοριά - Λαμία αναβλήθηκε, Ολυμπιακός Βόλου - Τύρναβος 3-0, Απόλλωνας Λάρισας - Γιαννιτσά 1-2, Εορδαϊκός - Πανδραμαϊκός 4-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ