Πέμπτη 23 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ζητούνται επιθετικοί

Ουδέν ουσιαστικό - νεότερο από το μέτωπο των ασθενών στον Ολυμπιακό! Η γρίπη που ταλαιπωρεί τους Αλεξανδρή, Μπατίστα, Ιβιτς, Καραταφιδη και Χαντζίδη παρουσίασε μια μικρή ύφεση χτες (έπεσε ο πυρετός, όμως παραμένει στους 38 βαθμούς Κελσίου) και σύμφωνα με τη γνωμάτευση του γιατρού Χρήστου Δάρρα ούτε και σήμερα θα γυμναστούν. Ετσι όπως γίνεται αντιληπτό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα φανεί αν οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Τάις Λίμπρεχτς που βλέπει να... ξεμένει από επιθετικούς. Τα ίδια ισχύουν και για τον Γιώργο Αμανατίδη που συνέχισε την ενεσοθεραπία στον αυχένα.

Αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: "Πρέπει να πάρουμε τη ρεβάνς από τη βαριά ήττα στον πρώτο γύρο στην Τούμπα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και από εμάς εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν αγωνιστούμε πειθαρχημένα και σοβαρά. Υπολογίζω πολύ και στη βοήθεια του κόσμου". Σχετικά με την απρόοπτη ασθένεια των πέντε ο Λίμπρεχτς είπε: "Πραγματικά είμαστε πολύ άτυχοι. Παραμονή ενός κρίσιμου αγώνα έχουμε τόσα προβλήματα. Ελπίζω να ξεπεράσουν αυτή την ίωση και να είναι στη διάθεσή μου".

Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν χτες τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 3.000, 2.000, 1.000 δραχμές. Στον ΠΑΟΚ διατέθηκαν 2.000 εισιτήρια στη θύρα 13.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ