Πέμπτη 23 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΚΑΒΑΛΑ 5-0
Αρεσαν οι ρεζέρβες

Ενα ευχάριστο απόγευμα, παρά το τσουχτερό κρύο, πέρασαν χτες οι λιγοστοί φίλοι του ΠΑΟ (1.789 εισιτήρια) που βρέθηκανστο Ολυμπιακό Στάδιο. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των πράσινων που αντάμειψαν τους φιλάθλους τους με μια ευρεία νίκη με 5-0, που συνόδεψε την πρόκριση στον τελικό. Πιο σημαντικό όμως για τον ΠΑΟ και για τον Χ. Ρ. Ρότσα η πολύ καλή εμφάνιση δύο αναπληρωματικών του, του Γιώργου Γεωργιάδη του Σάββα και του Ανδρέα Λαγωνικάκη, που αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε χτες. Αρνητικό σημείο η συνεχιζόμενη δυστοκία του Βαζέχα, που κατάφερε μεν να σκοράρει με πέναλτι αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες δείγμα του άγχους και της έλλειψης αυτοπεποίθησης που τον διακρίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς δεν μπορούσαν ούτε με τις αντεπιθέσεις να απειλήσουν τους πράσινους καθώς ήταν πολύ αργοί στην ανάπτυξή τους. Ομως στο πρώτο ημίχρονο δυσκόλεψαν την ανάπτυξη των πράσινων που δεν έβρισκαν διαδρόμους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με ένα ανόητο πέναλτι που έκανε ο Βακιρτζής (χέρι σε γύρισμα του Μαραγκού). Στην επανάληψη η Καβάλα έμεινε από δυνάμεις και έγινε έρμαιο των ορέξεων των νέων παικτών των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα

15' Με χτύπημα πέναλτι ο Βαζέχα γράφει το 1-0.

33 Σέντρα του Καπουράνη, κεφαλιά Λαγωνικάκη, η μπάλα ελάχιστα εκατοστά άουτ.

51' Ο Βαζέχα από καλή θέση αστοχεί προ του Αργυρίου.

53' Ο Βαζέχα μόνος προ του Αργυρίου μετά από εκπληκτική μπαλιά Λαγωνικάκη διστάζει να πλασάρει...

55' Σουτ του Κων/νίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Βάντσικ.

73' Ανατροπή Χριστοδούλου μέσα στην περιοχή από τον Στεφανίδη και ο Δώνης κάνει το 2-0

76' Αυτογκόλ του Στεφανίδη με κεφαλιά και 3-0.

81 Μετά από ωραία μπαλιά του Χριστοδούλου ο Μάρκος με σουτ μέσα από την περιοχή γράφει το 4-0.

85' Ο Δώνης με επέλαση και σουτ από πλάγια θέση κλείνει το σκορ, 5-0.

Ο διαιτητής Γιώργος Αστερής δε δυσκολεύτηκε. Κίτρινη κάρτα είδε ο Γιόσα. ΠΑΟ: Βάντσικ, Γεωργιάδης Γ. Σ., Ουζουνίδης, Χριστοδούλου, Καπουράνης, Κολιτσιδάκης, Μάρκος, Γεωργιάδης Γ. Χ., Βαζέχα (70' Δώνης), Μαραγκός, Λαγωνικάκης.

ΚΑΒΑΛΑ: Αργυρίου, Πεγκλής, Νικολαφιδης (80 Αθανασιάδης), Βακιρτζής, Τσαπανίδης, Ιγνατιάδης, Γιόσα (21' Μπαξεβάνογλου), Μάλλιος, Πραματάροφ, Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης.

Γ. ΤΖΟΥΣΤΑΣ|


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ