Τετάρτη 12 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
Λαθρεμπόριο πετρελαίου καταγγέλλει η "Τρίαινα"

Μήνυση κατά του διευθύνοντα συμβούλου του ναυπηγείου και του εφοπλιστή Μελισσανίδη

Μήνυση κατά του διευθύνοντα συμβούλου των Ναυπηγείων ΣκαραμαγκάΧ. Παπαθανασίου και του εφοπλιστή κ. Μελισσανίδη, ιδιοκτήτη της εταιρίας HELLENING SLOPS, κατέθεσε χτες το σωματείο ΤΡΙΑΙΝΑ με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης πετρελαίου χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις του ναυπηγείου!Το λαθρεμπόριο πετρελαίου γινόταν, σύμφωνα με το σωματείο, διά μέσου του πλοίου του κ. Μελισσανίδη FUEL TIDE,το οποίο βρίσκεται στο ναυπηγείο.

"Τις τελευταίες μέρες ανακαλύψαμε ότι οι χιλιάδες εργαζόμενοι αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε το ναυπηγείο υπό δημόσιο έλεγχο ώστε να επιτελέσει το ρόλο του, τόσο στην εθνική μας άμυνα, αλλά και στην εθνική οικονομία και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν λαθρεμπόριο πετρελαίου στον Σκαραμαγκά", σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΤΡΙΑΙΝΑ. Τονίζει ακόμα ότι το σωματείο αγωνίζεται για την αποτροπή τέτοιου είδους φαινομένων που οδηγούν πάντα τις δημόσιες επιχειρήσεις σε διάλυση και κατασυκοφάντηση. "Εμείς - συνεχίζει - εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι η σωτηρία του ναυπηγείου διασφαλίζεται κάτω από τον έλεγχο του δημοσίου".

Μετά την κατάθεση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Σακελάκο,την οποία θα διενεργήσει η αρμόδια υπηρεσία του τελωνείου της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ