Κυριακή 16 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απαιτείται πλήρης διαφάνεια

Δήλωση του Γ. Σταυρόπουλου, εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της Εστίας

Ο Γ. Σταυρόπουλος, είναι μέλος του προεδρείου της ΓΣΕΕ και συμμετέχει στο ΔΣ της Εργατικής Εστίας, ως εκπρόσωπος της εργατικής πλευράς. Σε ερώτηση του "Ρ" για τον τρόπο επιλογής των εργασιακών χώρων και των σχολείων που πήραν εισιτήρια θεάτρου, μας απάντησε:

"Αγνοώ σαν μέλος του ΔΣ το θέμα. Στο ΔΣ δεν μπήκε για έγκριση κατάσταση με τους συγκεκριμένους χώρους. Ξέρω όμως ότι έχουν αντιμετωπιστεί αρνητικά αιτήματα εργασιακών χώρων, όσο και σχολείων, λόγω έλλειψης εισιτηρίων. Η δική μου ανησυχία είναι ότι πιθανά να έγινε επιλεκτική μεταχείριση χώρων για ευνόητους λόγους.

Πρέπει σε συνθήκες διαφάνειας και ισονομίας να αντιμετωπίζονται όλοι οι χώροι που ζητούν εισιτήρια. Εκφράζω τη δυσάρεστη έκπληξή μου επειδή σε σχετική συζήτηση στο ΔΣ για να δοθούν εισιτήρια σε σχολεία, η πλειοψηφούσα άποψη ήταν ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Από την άλλη δόθηκαν εισιτήρια σε τέτοιους χώρους.

Στη διακίνηση των θεατρικών εισιτηρίων - όπως και για όλες τις παροχές - απαιτείται διαφορετική διαχείριση. Χρειάζεται συνολική διαφάνεια επειδή η άγνοια έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία του Οργανισμού να προστατέψει τις συγκεκριμένες παροχές του, αλλά και τους ασφαλισμένους, που ταλαιπωρούνται μάταια πολλές φορές από διάφορες αυθαιρεσίες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ