Πέμπτη 28 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Φτωχή η πρόβα

Φτωχό από πλευράς θεάματος και σκορ ήταν το χτεσινό τελευταίο τεστ της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όπου η Ενωση νίκησε τελικά με 1 - 0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Νικολαϊδης στο 24 μετά από πάσα του Μαλαδένη.

Ο αγώνας δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού ιδιαίτερα το β ημίχρονο ήταν κακό και έλειψαν οι μεγάλες φάσεις.

  • Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή σχετικά με την τιμωρία ή όχι του Τόνι Σαβέβσκι μετά την αποβολή του στο φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό.

Χτες κατέθεσε η ΑΕΚ που μέσω του προέδρου της Αλέξη Κούγια εξέφρασε τις θέσεις της, οι οποίες εστιάζονται κυρίως στο ότι το παιχνίδι δεν ήταν επίσημο και δεν πρέπει να μετρήσει η κόκκινη κάρτα του παίκτη.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, πριν την έναρξη του παιχνιδιού συμφωνήθηκε και από τις δυο ομάδες να μην τηρηθούν οι κανόνες του ΚΑΠ, γι' αυτό το λόγο έγιναν και 10 αλλαγές περίπου από κάθε ομάδα. Παράλληλα ο διαιτητής δεν ήταν ορισμένος από την αρμόδια επιτροπή αλλά είχε κληθεί να διαιτητεύσει το παιχνίδι.

Τέλος, όπως υποστηρίζει η πλευρά του "δικεφάλου" το φύλλο αγώνα δεν ήταν καν επίσημο αφού είχε ξαναχρησιμοποιηθεί σε αγώνα της Α Αθηνών όπου ήταν πάλι διαιτητής ο Καζναφέρης και τα ονόματα είχαν σβηστεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ