Σάββατο 30 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χαμόγελα στον Πειραιά

Αναμφίβολα η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν εξαιρετική για τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως άλλωστε συνηθίζει, να κρατάει χαμηλούς τόνους, όμως κατά γενική ομολογία οι Πειραιώτες απέφυγαν τα... χειρότερα.

Η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί. Ομως Πόρτο και Ρόζεμποργκ είναι στα μέτρα της ελληνικής ομάδας: "Αν χάσουμε από τη Ρεάλ κανένας δε θα μας πει τίποτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Οι άλλες δύο ομάδες μάς δίνουν την ευκαιρία να διατηρήσουμε ελπίδες. Είναι καλό ότι ξεκινάμε με εντός έδρας ματς κόντρα στην Πόρτο. Τώρα πρέπει να συλλέξουμε στοιχεία για τους αντιπάλους μας", τόνισε ο Ντούσκο χτες πριν την απογευματινή προπόνηση και δεν παρέλειψε να... προσγειώσει τους παίκτες στις εγχώριες υποχρεώσεις τους: "Τώρα αυτό που κοιτάμε είναι το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό. Θέλουμε πάση θυσία να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα", κατέληξε ο Μπάγεβιτς.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τον Ολυμπιακό: 17 Σεπτέμβρη με Πόρτο εντός, 1 Οκτώβρη με Ρόζεμποργκ εκτός, 22 Οκτώβρη με Ρεάλ εκτός, 5 Νοέμβρη με Ρεάλ εντός, 26 Νοέμβρη με Πόρτο εκτός, 10 Δεκέμβρη με Ρόζεμποργκ εντός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ