Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ψάχνει τον αντι - Νικολα'ϊδη

Ο Κ. Πολυχρονίου κάλεσε Μπατίστα, Αλεξανδρή και Κ. Κωνσταντινίδη

Μ' αισιοδοξία πως η Εθνική μας ομάδα μπορεί να είναι παρούσα στα τελικά του Μουντιάλ '98 συγκεντρώθηκαν χτες παίχτες και τεχνική ηγεσία, ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τη Σλοβενία (6/9). Η ήττα της Δανίας από τη Βοσνία δίνει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλεονέκτημα, το οποίο καλείται να εκμεταλλευτεί.

Ακόμα και ο συνήθως συγκρατημένος Κ. Πολυχρονίου παραδέχτηκε ότι "η πρόκριση πλέον είναι στα πόδια μας". Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως το ποθητό αποτέλεσμα θα έρθει αν οι παίχτες του υλοποιήσουν το τρίπτυχο "ψυχραιμία, σοβαρότητα και πίστη".

Προβληματίζεται από τα λίγα παιχνίδια που έχουν δώσει οι διεθνείς και φυσικά την απώλεια του Ντέμη Νικολαϊδη (πήγε στο ξενοδοχείο και ευχήθηκε), η οποία ίσως τον αναγκάσει να διαφοροποιήσει τα σχέδια που είχε ετοιμάσει. Παρ' όλα αυτά πιστεύει ότι στο τέλος η ομάδα θα τα καταφέρει.

Αντί του "κιτρινόμαυρου" διεθνή κάλεσε τους Μπατίστα, Αλεξανδρή, Κ. Κωνσταντινίδη. Ετσι έχει στη διάθεση του 20 παίχτες, οι δύο από τους οποίους θ' αποκλειστούν λίγο πριν το παιχνίδι. Οι διεθνείς πλην του Μαχλά (έρχεται σήμερα ή αύριο) θα προπονηθούν και θα παρακολουθήσουν αγώνες της Σλοβενίας.

  • Αντί του τραυματισμένου Δ. Ελευθερόπουλου ο τεχνικός της εθνικής Ελπίδων (συγκεντρώνεται σήμερα) Γ. Κόλλιας, κάλεσε τον Διον. Χιώτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ