Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αμερικάνοι πάνε κι έρχονται...

Δοκιμάζουν κι άλλους υπερπόντιους Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του ξένου στον Ολυμπιακό, αφού τα σενάρια για την αντικατάσταση του Ελμερ Μπένετ δίνουν και παίρνουν. Από τη μια ο Αμερικανός παίκτης δηλώνει πανέτοιμος μέχρι την Παρασκευή ώστε να ενταχθεί στην ομάδα, αλλά μάλλον άλλες είναι οι βουλές των ανθρώπων του "ερυθρόλευκου" ΤΑΚ.

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην αμερικανική αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες ίσως και σήμερα αναμένεται η άφιξη ενός Αμερικανού για να δοκιμαστεί, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το όνομά του.

Στον αγωνιστικό τομέα με ήττα έκλεισαν τους αγώνες οι "ερυθρόλευκοι" στο διεθνές τουρνουά του Βελιγραδίου που συμμετείχαν, αφού στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκαν από την Μπένετον με 71 - 59.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Παρτιζάν που στον τελικό συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα με 81 - 56.

  • Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο όσον αφορά τον δεύτερο ξένο της ΑΕΚ, αφού όλα δείχνουν ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες το θέμα θα κλείσει οριστικά.

Ολες πληροφορίες συγκλίνουν στο όνομα του 29χρονου Ντον Ντέιλ που έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις με την ομάδα των Μπόστον Σέλτικς αλλά και των Μιλγουόκι Μπακς.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο Ντέιλ θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον δεύτερο ξένο της Ενωσης τη νέα περίοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ