Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ψυχραιμία παιδιά!

Λάθη είδε ο Δανιήλ στην πρεμιέρα των πράσινων

Φρένο στην υπέρμετρη αισιοδοξία από την πετυχημένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλησε να βάλει χτες ο προπονητής του ΠΑΟ Βασίλης Δανιήλ. Απαιτητικός από τους παίκτες του παρά την καθαρή νίκη 3 - 0 επί του Πανιωνίου παρουσιάστηκε ο προπονητής στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου στην Παιανία.

"Μπορεί να κερδίσαμε, όμως διαπίστωσα ότι είχαμε πρόβλημα σε τρεις τομείς. Είχαμε λανθασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια, πέσαμε στην παγίδα του τεχνικού οφσάιντ, ενώ και στις στημένες φάσεις είχαμε πρόβλημα", τόνισε ο Καβαλιώτης τεχνικός για να συμπληρώσει: "Πάντως το ξεκίνημα ήταν θετικό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Τα πανηγύρια πρέπει να σταματήσουν και να στρωθούμε στη δουλιά".

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφερόμενος στους 3 Καμερουνέζους που δοκιμάστηκαν στην Παιανία τις τελευταίες μέρες είπε: "Δεν είναι παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ αυστηρός στα μεταγραφικά θέματα και ποτέ δε θα έδινα τη συγκατάθεσή μου για αμφιβόλου ποιότητας ποδοσφαιριστές".

Οσον αφορά το φιλικό ματς με την Εβερτον στο Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή (6.30 το απόγευμα) ο κ. Δανιήλ θέλει να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς. Αυτοί θα επιστρέψουν από τη Σλοβενία το πρωί της Κυριακής και αμέσως θα μεταβούν στην Παιανία ώστε να είναι στη διάθεση τού κόουτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ