Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σνομπ ο Καντονά

Ο Ερίκ Καντονά απέρριψε την πρόσκληση που του απηύθυνε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δε θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι "μπέμπηδες" αυτό το Σαββατοκύριακο για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος την περασμένη περίοδο.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι όπως φαίνεται χολωμένος, επειδή η διοίκηση του συλλόγου δε δέχτηκε να του καταβάλει το ποσό των 750.000 λιρών (περίπου 380 εκατομμύρια δρχ.), που υποστηρίζει ότι δικαιούται ως ποσοστό των κερδών που αποκόμισε η Γιουνάιτεντ, πουλώντας σουβενίρ με το όνομα και τη φωτογραφία του.

Ο Καντονά και η σύζυγος του Ιζαμπέλ είχαν προσκληθεί να παρακολουθήσουν τον αγώνα των "μπέμπηδων" με τη Γουέστ Χαμ, που θα γίνει στο Ολντ Τράφορντ και θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς και να παραβρεθούν στο πάρτι που θα γίνει την Κυριακή για τους παίκτες και όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο.

"Μας ενημέρωσε ότι δε θα έρθει", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κεν Μέρετ και πρόσθεσε: "Μας έστειλε όμως τις ευχές του και τη λύπη του για το ότι δε θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις".

Ο Καντονά ήταν η ηγετική φυσιογνωμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία πενταετία και εγκατέλειψε την ενεργό δράση στο τέλος της περασμένης περιόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ